maviscik77 Kenzimahfi böyle birisini görsem ne bu havalar derim ama Aslan burcu olunca konu değişiyor canım kendim 🤣🤣🙏
minikprensesimm Kenzimahfi balık Burcu olarak gerçekten çok doğru herşeye ağlıyorum ama daha kızımı kucağıma almadan da 2.3. Yü yapmayı düşünüyorum 😁🙈
OzgeAlya Kenzimahfi Boğa burcuyum hantal değilim aksine çok enerjik ve kıpır kıpır bir insanım ve gebelikte sağlıklı beslenme ye dikkat ediyorum 🤭 diğerleri doğru toprağa bayılıyorum..
Kenzimahfi OzgeAlya tabi ki doğrusu veya yanlısı olabilir. Yükselen burcu ay burcu diye birsey var bazı huylarını davranışlarını yukselenden almış olabilirsin cnm
Rbkny Kenzimahfi aslan burcunun aynısını yazmıssınya resmen kendimi okuyorum gibi hissettim dedim tamam sen tam bir aslan kadınsın kızımmmm 🙈😂😂
OzgeAlya Kenzimahfi Yükselen burcum da beni yansıtmıyor 🤭💁 acaba annemler doğum tarihimi yanlış mı yazmış kimliğe 😂
Kenzimahfi OzgeAlya doğum tarihinde yanlışlık yoktur da saat kaçta doğduğun hususunda yanlışlık olabilir belki
Gull_94 Kenzimahfi burcum basak yukselen kova Ikısıde degıl hemde ıkısı 😂rahatım ama soz konusu bebek saglıgıysa her anne gbı evhamlıyım ama yerı gogude ınletmem😂dengesızım 😂