mhndshnm Arkadaşlar doktor olan ya da kan pıhtılaşması ile ilgili bilgisi olan var mı? Bir yardım isteyecektim
BegumIscanTunc mhndshnm bende pıhtılaşma var onun için iğne kullanıyorum canım bilgi almak istediğin şey neyse sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
mhndshnm BegumIscanTunc Elifnurveannesi Kızlar ben 4 ay önce düşük yapmıştım. Genetik testleri sonuçlarımda MTHFR (C677T) - Heterozigot MTHFR (A1298C) - Heterozigot. Sonuçlar bu şekilde. Sizde de böyle miydi?
portakalcice mhndshnm herkesin aynı olmaz ama benim de 3 genim heterozigot ve şu an iğne kullanıyorum
3prensesannesiii mhndshnm Canım hiç denk geldin mi bi doktora Burda beni konuşturma şimdi kadın herşeyi bildiği konunun niye uygulamasını indirsin hadi indirdi diyelim forma niye girsin bize mi soracak ?🤣
Bibebisgordumsanki 3prensesannesiii aa ben denk geldim intern doktordu baska da vardır ki. Tabi tibbi olarak kesinlikle bilgi sahibiler ama burası sadece tibbi paylasim için degil. Emzik besik bebek arabası vs bi suru sey konuşuluyor o konuda daha faydali bence forum 😅
mhndshnm 3prensesannesiii Tüm doktorlar kadın doğum konusunda mı uzman. Ya da illa soru sormak için mi indirmesi lazım
mhndshnm portakalcice Elifnurveannesi Peki hamilelikten önce mi başladınız kızlar? Yoksa öğrenince mi başlanıyor?
Elifnurveannesi mhndshnm kuzucum 4 haftalık gebeydım basladım 29 haftayalıgım sonuna kadar devam edıcem eger gebe degılsen kalır kalmaz baslman lazım senin ıcınde bebek ıcınde cok onemlı
sevdeduruu mhndshnm benimde 1 genim heterozigot 2 gebeliğimde de kalp atışlarını duyunca başladık iğnelere
mhndshnm Elifnurveannesi yok canım değilim ona göre düşünürsek önlem olarak gideyim doktora dedim. Tesekkur ediyorum 🥰