Sedanindenizi Kizlar selam ben 18 haftalik hamileyim simdiden goguslerim cok fazla buyudu karnim yok memem var resmen sanki cocugu goguslerimde tasiyorum🤭🤭 Var mi benim gibi olan hassasiyette cok fazla. blBu bir sorun mu acaba? Doktorla hic paylasmadim🤷♀️
sacmalamakizim Sedanindenizi ilk baslar da benim de buyudu fazlasiyla hassasti bunlar cok normal hamilelikte simdi de büyük ama çok hassas değil.
Haziranannesi92 Sedanindenizi benimde aşırı büyüdü uçları koyulaştı lekelendi ve göğüslerim çatladı. Dimdik cok güzel göğüslerim resmen cok kötü suan :( kaşıntı agrı cabasıı)
Cemile2304 Sedanindenizi benim de öyleydi karnım yoktu gören göğüslerinden hamilesin sanki diyorlardı 🙇♀️ Ama haftala geçtikçe dengelendi ☺️
Sevde0281 Sedanindenizi 27+2 deyiz 85 olan göğüslerim 95 oldu şimdiden dogurana kadar 100 105 olur heralde 😂😂
Deniz1634 Sedanindenizi büyüme zaten var evet ama aşırı çok kaşıntı oluyo goguslerimde bu arada 28+6 oldum aşırı kasiniyolar.
Sedanindenizi Deniz1634 Goguste degilde benim karnimda oluyor kaşinti nemli tutmaya calisiyorum bebe yagi ile sizde goguslere uygulayin belki alir kasintisini.
Elifmom1 Sedanindenizi benimde cok güzel goguslerim vardi 38 deyiz iyice sistiler ve sarktı büyümesi sorun değilde sarkmasi canimi çok sıkıyor 😔
Diyatom Sedanindenizi bol bol kremleyin nemlendirin göbekten beter çatlıyor. Sanırım emzirmeden sonrada toparlayıcı hareketlerle spor yapmak lazım yoksa emzirme bitince bir facia oluyor🙈