Ciddd Merhaba, bugün kan verdim HCG 2329 çıktı ama kese görünmedi, dış gebelik mi bu durum çok korkuyorum
Sermec27 Ciddd ilk gebelikte 3300 oldugu halde gözükmemişti korkmayın 3000 üstü olunca gözüküyor genelde kese
2626262782ayse Ciddd dış değildir ya inş hergşn beta katlanıyor ikiye bi üç gün sonra git idrarın da dolu olsun ki kese görünsün bende gördüm aynı durum 👍🏻💓
Birumudumolsun Ciddd merhabalar içinizi ferah tutunuz. Ben geçen hafta cuma dış gebelik dediler ve kürtaj dediler paArtrsiye kadar bekleyelim dediler çarsamba gittim sağlıklı göründü çok şükür çok erken daha görünmemesi normal bence 🙏
Diyetisyenanneee Bazen 5000 e kadar karından gözükmüyor vajinal olarak bakabilirler bide bi kaç gün sonra testi tekrarlayın artmışsa hamilesinizdir
Burcuckmk Ciddd benim 4484 tü canim 4 haftalikti öğrendiğimde 5. Haftada görüldü 7. Haftada kalp sesi duyuldu kese iyice belirgindi artik
UFyldz Benim 1300 küsürdü 5 haftalık hamileymisim. Karnimdan goremedi cok bastırmayalım deďi doktorumuz alttan baktı
Merimex Ciddd benim kese 6.haftada kalp atışı 8de duyulmuştu korkmayın 3000 üstüne çıktığı zaman kese oluşur inşallah
Birumudumolsun Ciddd merhaba geçen hafta benim 3.500 çıktı kürtaj denildi direkt ama ben 5 gün daha bekledim hemen ulturasından göründü Çünkü ben 6 haftalık biliyordum ulturasonda 4 haftalık çıktı geç döllenme olmuş olabilir kalbinizi ferah turun .. şimdide kalp atışı için bekliyorum inşallah duyarım