Esraoztemir Ben 35.haftadayim.nerdeyse 30. Haftadan beri uyku uyuyamama problemim var onceden vardi ama simdi daha cok olmaya basladi. Yorgunum uykumak dinlenmek istiyorum ama gozlerimi kapali tutuyorum tutuyorum uyku gelmiyor. Valla kafayi yicem arkadaslar. Diyorlar bebek dogana kadar tadini cikar uyu diye ama ben simdiden uyuyamiyorum. Sizlerdede varmi ? Ne yapsam derin bir uyku çekerim
Didtas Esraoztemir aynı problem bende de ara ara oluyor 31.haftamdayım bu gece hiç uyuyamadım kitap okudum tabletten dizi baktım ama olmuyor 😔
Badeliya Esraoztemir ben hamileyken ölü gibi uyurdum :) bebis doğdu uyutmuyo . Çok fazla uyudugum için çok zorlandim uykusuzlukta. Senin bebis seni şimdiden alistiriyo galiba uykusuzluğa:)
Esraoztemir Didtas off ne yapacaz. Valla vucudumuzun dinlenmeye ihtiyaci oluyor. Cok yorgun oluyorum. Sabah yatim diyorum gece uykusunun yerini almiyor. Ayy cok kotu ya uyuyamamak😖😵😵
Esraoztemir Badeliya valla kuzum herhalde oyle yapiyor yaramaz. Bide hareketli. Bende oyle uyumayi o kadar cok ozledimki anlatamamm. Ben avustralyadayim. 1 sene oldu nerdeyse. Simdi burda gecenin 10.44 u 9.30 dan beri yatakdayim yok uyku yok canim 🙏😇😇😇
Teacher34 Ben 37. Haftamdayım 32 den berı uyumuyorum hele 36 dan snra sabah 07.00 ları goruyorum yatıp 09.30 gıvı de mecbur oglum uyandırıyor kalkıyorım cok yorgunum dogunca dınlence. Galıba
Esraoztemir Teacher34 ya bende oyleyim sabah esim ise gidiyor artik o zaman uyuyorum. Ama cok sinir bozucu bisey. Belki bebege hazirlik yapiyor vucud oylede dusunuyorum. Ama uyku olmayıncada cok halsiz oluyoruz.