Aysesss 32+1 im ultrasyon kagıdında Bpd( baş) Ac( karın çevresi) fl(kalça ile diz) kac cm bakarmısınız merak ettim de 🥰
Kaa Aysesss bende32+1im ama pazartesi gidicem doktora 🤗bakalım kaç kilo en son 40 santim kilosu 1.400 Gr di
Pdrmdr Aysesss kilosu ne kadar sizin bebeğinizin ben dün gttim 32+1 de dğerlerimi söylemedi ama kilosu 1720 gram ddi
ysfali06 Aysesss ben ölçüleri hep hafta olarak vermişim cm ye bakmadım hiç 😅😅 ama hepsine de maşallah İnş sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲
Pdrmdr Aysesss maşallah canım benimki biraz minik galiba ya da yanlış ölçüm mü bilmiyorum yememe çok dikkat ediyordum neden böyle oldu anlmadım sen nasıl besleniyorsun
Umay05 Aysesss ay valla ultrason kağıdını ilk defa bu kdar detaylı inceledim sayenizde😬 Baş =7.94 Karın çevresi=28.10 Bacak=6.00 kilomuzda 1864 32+3dük şuan 32+5😂
Aysesss Umay05 benim baş bpd 8.33 cm Karın çevresi ac 29.69 cm kalça diz fl 6.17 yazıyor canım 🥰 bende bugun gittim boyle yazıyor degerlerimiz hemen hemen aynı canım bebislerimiz 🥰
Aysesss Pdrmdr valla öyle meyvedir falan yemiyorum ne bulursam yiyorum açıldıkça biseyler yiyorum kiloyu umursamadım baya 17 kilo aldım 😁
Pdrmdr Aysesss bende inan günde en az 2 ekmek yiyorum yemeklerin yanında meyve süt tüketiyorum pekmez içiyorum omega 3 kullanıyorum ama bünyem bu kadarını kaldırıyor dmek ki