Mertimm Kızlar ikinci gebeliğim benim ilki kızdı şimdi oğlum olacak henüz bir hazırlık yapmadım . Kızımdan kalan birseyler var ama gene alınması lazım .. sizde durumlar nedir ?☺️
cipiti Mertimm benimde çok az eksiğim kaldı ilk gebeliğim hep listelere bakıp bakıp hazırladım gereksiz gördüğüm şeyleri çıkardım hastane için bı yedek pijama alacağım çantayı hazırladık çok şükür Mart 15 gibi bekliyoruz 💕💕
Aysentass Mertimm 32+3 üm bende benim için pijama takımı lohusa seti fln kaldı onun haricinde siparişlerim daha ulaşmadığı için çantamı hazırlayamadım
Mertimm cipiti Evet o listelerde Çok gereksiz şeyler yazıyor iyi yapmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizim de 21 Mart inşallah😊🤲🏻
cipiti Mertimm hazır tecrübeli bulmuşken soralım bari 🤭🤭 oda için nemlendirici ve nem olcer gerekli mi kizinizda kullandınız mı
Mertimm cipiti vallahi ilk defa duydum şimdi sizden . Çoğu Fuzuli masraf gerçekten önceden bunlar mi varmış .. ☺️
Mertimm cipiti İlk olunca öyle oluyor .. Sonradan keşke almasaydım diyeceğin şeyler olacaktır eminim☺️