Gzmkk https://imgyukle.com/i/LuHioP Koltuğumun kırlentlerini değiştirmek istiyorum sizce bu renk koltuğa hangi renkler gider bana akıl verin
HandeZeynep Gzmkk Trendyolda renkli minderler var canım hatta şekilli bir bak istersen bende değiştiricem sıkıldım yenilik iyidir😀
bebisini-bekliyor Gzmkk bordo vişne çürüğü tonları güzel oluyor benım füme ye. Hardal sarısı da olabilir
BTSG04 Gzmkk bence griye her renk gidiyor. Ben geçe yanz bahçeme oturma grubu kurdum minderler gri üzerinede gri ve sarı desenli kırlentler aldım harika bir görünümü var 😊
bebisini-bekliyor Gzmkk 😅😅 canım ben onu koyu gri olarak görüyorum ondan bordo yada hardal sarısı dedim yeşil mi 🙈
BTSG04 Gzmkk 🙈🙈🙈 bana gri gibi geldi bu renk tonunada hardal gider ama vişne çürüğü yada lacivertte güzel olabilir
midekoruyucu Gzmkk benim koltuklarda gri canım, mürdüm kullandım kırlentleri güzel duruyorlar bence bak fotoğrafını da atayım fikir olsun 🤷🏻♀️
gel_artik_bebegim Gzmkk kırmızı ve tonları açabilir aslında koltuğun rengini ve bence klasik internte satılan kılıflardan gitmez bu koltuğa çünkü spor bir koltuk değil örgü modeller var püsküllü falan acaba onlar nasıl durur
BTSG04 Gzmkk bence dediğim renkler yinede yakışır lacivert filan yada vişne çürüğü daha güzel olabilir. Yani ben renkleri birbiriyle kombin etmeyi seviyorum bu konuda cesaretliyimdir sizin zevkinizi bilemem tabikide 😊