Merinosunannesii Aysegultkk baby me nin kokusunu ben bilmiyırum fakat uni baby böyle yumuşacık sabun gibi kokuyor tam bir bebek kokusu
bltern1 Aysegultkk abc aldım bende bugun 4 tane deterjan 3 tane Yumuşatıcı fiyat olarak en uygunu ve çok güzel kullananlar çok memnun bi bakın isterseniz
Aysegultkk merenimo teşekkür ederim koku olarak hangisi daha hoş acaba bilginiz var mı netten sipariş vereceğimde
Aysegultkk Merinosunannesii teşekkür ederim koku olarak hangisi acaba yeni doğanı var ama yorumlar olumsuz siz hangisini kullandınız acaba
merenimo Aysegultkk evet ayrica uni baby daha kimyasal kokuyor baby me tam soft pudra ve ayni zamanda indirimdeyken leke cikaricisini da siddetle tavsiye ederim ben deterjan gozune bir kapak ilk leke cikarici koyup arkasina deterjan ekliyorum tum agiz mendillerimizdeki inatci lekeleri cikardi.
44Queen Biberon ve emzik temizleyici aldınız mı ? Baby me var ama mühendisin oğlu listesinde o yok üzerinde %100 bitkisel yazıyor uni baby orada yıldızlar listesinde bende kararsız kaldım alan var mı
44Queen Aysegultkk bence de baby me almalısın kokusuz olması lazım zaten ben baby me granül sabun aldım daha kullanmadım
44Queen Aysegultkk zaten granül sabun ilk zamanlar da sık sık yıkanır büyük ihtimal beğenmezsen bir daha almazsın sonuçta bitkisel ürün bebeğin cildine zarar vermez