Gunesozby Bugün doktora gittim ultrasonla vakti 18 hafta 4 günlük dedi kâğıtta da oyle yaziyo bu program da 17 hafta 1 günlük hamileyim ilk doktora gittiğimde doğumum 12 kasımdı bugün gittim kâğıtta 2 kasım yaziyo kafam çok karıştı bişey anlamadım ben🤔🤔 yardımcı olurmusunz
YagmurAnnesi Gunesozby Buyuk ihtimalle bebişin gelişimi iyi olabilir bu nedenle 18 haftaliktir canim Doktorun 18 hafta diye soyluyorsa ayarlardan tarihini guncelle 😊 Cunku uygulama adet tarihine gore malum 😊
Furkan35 Gunesozby bebek önden gidiyordur yani gelişimi iyidir o yüzden öyle çıkıyordur bende de oluyordu fakat doktorum bebek ne kadar önde de gitse sat a göre Doğum yapacağımı söyledi. Bebeğin iri olması ayını doldurduğu anlamına gelmez dedi
Hamileyim Gunesozby canım bende de öyle oldu doktor bana 21 Ağustos dedi burada 28 Ağustos kağıtta 5 Ağustos 😂 rabbim ne zaman kucağıma almayı nasip etse artık bakıcaz
YaseminErol Gunesozby bebeğin gelişimi önde olduğu için 18 haftalık demiş doktorun ama doğum son adet tarihine göre gerçekleşiyor sen onu esas al. Bana böyle açıklamıştı doktor
Furkan35 YagmurAnnesi benim bebeğim de önden gidiyordu her gittiğimde. Benim kağıdımda da haftası fazla görünüyordu haftayı girdiğimde sürekli erkene çekiyordu Doğum tarihi. Doktorum bana nasıl iri ya da zayıf insanlar varsa ama zayıf insan örneğin 5 yaşındadır iri olan 4 yaşındadır. Kilolu olan daha büyük demek değildir yaş olarak dedi kilosu boyu iyi diye de ay olarak minik bir bebeği doğurtmak olmaz dedi. Bu yüzden sat a göre alınır dedi
Gunesozby Yanı ben şimdi doktorun dediği haftayı mu soylicem 18 hafta yoksa programdaki adet tarihime göre mi 😁