Tatlianne_ Kızlar magnet yaptırmayı düşünüyorum önereceğiniz güzel model var mı birde güvenilir bir sayfa.
halitefe Tatlianne_ atolye_melek_ sayfası var canım ahşap magnet yapıyor ben küçük prensli yaptırdım geldi ulaştı elimize çok beğendik çokta uygun fiyatı
Tatlianne_ halitefe Bir bakayım bende sayfaya 🤗 genelde pleksi ürünler dikkatimi çekti tahta nasıl merak ettim
halitefe Tatlianne_ plekside var galiba canım ama piyasaya göre gerçekten uygun birde ahşap olanlara şekil vermişler ya sevimli duruyor sen bir model beğenince at yapabilir misiniz diye onuda kabul ediyorlar yapabilirlerse
Tatlianne_ halitefe şimdi baktım bende canım aynen dediğin gibi güzel ürünleri fiyatta uygun benim başka bir sayfada beğendiğim bir model var bakalım onu yaparlar mı
halitefe Tatlianne_ bir gönder fotoğrafını canım benim istediğim modelde yoktu yaparız diyip yaptılar birde kapıda ödemede var +2 lira ile
Tatlianne_ halitefe benim beğendiğim modelde çok fiyat farkı yok aslında evet kapıda ödemeye de uygun gayet çok teşekkür ederim 🤗