-sevgikelebegi12 Daha önceki aşılamamda rahim incelmesi olmus ve bebek tutunamamış pazartesi günü yine aşılama olucak ne yapmam gerekir doktor ilaç verir mi daha önce bu durumla karsılasan varmı?
Mormenekse -sevgikelebegi12 tüp bebekle gebeyim bunun için ilk üç ay zaten önlem amaçlı hap vermeleri gerekiyordu rahim duvarı kalınlaştırıcı
Bsmlh -sevgikelebegi12 estrofem ilaç verılmesı lazım rahım kalınlaştırıyor benımde aynıydı sabah 2 akşam 2 kullandım
Bsmlh Gulcan06 benım tüp canım ama onu verdımı kalınlaşıyor tutunma kolaylasıyor yanı o kullanılmadan kalınlaşma olmuyor inceyse
gel_artik_bebegim -sevgikelebegi12 kizlar burda herkes kafasins gore gördüğünü uyguluyor ama mesela sogan suyunu kisti olanlar ve idrar yolu engeksiyinu olanlari icmeli problemi baska olanlar içerde rahmi inceltir
balarisi06 -sevgikelebegi12 soğan kürü yılda en fazla iki kere yapılıyor her ay yapan var 🥺 yapmayın bir daha soğan suyu söktürür ne varyoksa
afrasil -sevgikelebegi12 banada doktor adet gününe gore ince dedi pazartesi günüydu . Cuma günü tekrar gel garanti olsun bakalm sonuca dedi ben zaten progestan kullanıyorum 14. Gün başladım , nar suyu aldım hemen faydası varmış . Zaten martta rahim filmi çekilecek nisanda aşılama düşünüyorum
-sevgikelebegi12 afrasil nar suyu evet bende içiyorum kabak cekirdeği ye bide inşAllah hayırlısı olur
afrasil -sevgikelebegi12 senin rahim duvarin incemiydi canim hatırlıyor musun adetin kaçıncı günü kaçıncı mmdi
Duyguderyaa Estrofem canım benmde ilk düşüğüm rahim duvarı ince olmasndan kaynaklıydı ikinci hamileliğimde doktor kontrolünde oldu o smn ortaga cktı estrofem kullandm tedavi sürecinde o ay hamile kaldım
Gulcan06 Duyguderyaa merhaba benim bir kurtajim var rahim duvarı ince kalmis nasıl kullandınız estrofemi birde hamileoldugunuzu öğrenene kadarmi kullandiniz