Alwayshope esraMom1 hahahahahha😂😂 aynen ben ilk evlendiğimde eşimi markete gönderdim pasta yapıcaktım sıvı yağ aldım dedim markette beni arıyo sıvıyağ nasıl bişey diye😂😂 ayçiçek dedim Google dan resim attım da öyle bulabildi 😂 bi de bizim eve ilk evlendiğimde bir damacana geldi allah allah su var evde bu niye geldi dedim eşim güldü meğer o zeytinyağıymış😂😂 her sezonda sıkılan yeni zeytinyağlar geliyo gerçekten çok şanslıyız bi de kendi çalışanlarımız topluyo ve fabrika da sıkılıyo her aşamasını gördüğüm için içim çok rahat sadece poğaça açma için sıvıyağ alıyoruz eve
Mom8899 Alwayshope Eşim Aydınlı benim zeytinim yağım incirim vs de beleşe geliyor 😂 kendi ağaçlarından toplayıp halledip yolluyorlar sağolsunlar, bu konularda şanslıyız 😂 siz nerelisiniz bu arada
esraMom1 Alwayshope yaaa çok güzel ve çok sağlıklı benim annemde hep zeytinyağlı yapar çok güzeldir egelimisiniz acaba ahh organik mis şimdi 🫒şu sıralar banada ayçiçek fabrikası lazım valla😅
Zeynepreyyan houseofyilmaz Bende düşünüyorum aslında. Çiçek sepetinden kişiye özel hediye almak istiyorum ama ne alicam bilmiyorum
houseofyilmaz Ortmenanne16 evet cok sukur gercekten. Nts odasinda buyuk bir sehpa cicek dolu o yuzden cicegi eledim bende 🤷🏻♀️ Gonlumden neler geciyor aslinda ama bu kadar yapabilecegim ☺️
midekoruyucu houseofyilmaz benim eşim cinsiyeti öğrenince sevinçten havalara uçtu, güzel haber verdi diye ertesi günü doktora baklava gönderdi 😂
oykuduru21 houseofyilmaz fanatikse her türlü beğenir 😄 isme özel derken yani bebeğiniz için yaptığınızdan mı vericeksiniz ayriyeten mi yaptıracaksınız doktora özel
houseofyilmaz oykuduru21 yok doktora ve ekibine ozel. Bebek icin kurabiye yaptirmadim. Kliniginin ve butun ekibinin adinin oldugu. 20 adet kurabiye. İnsallah begenir. Ben bayildim kurabiyelere 🙊
sevaalya Doktora ne zaman gitsem türk kahvesi içerken görüyorum. Türk kahvesi fincan takımı almayı düşünüyordum, Paşabahçe’de çok güzel seriler var bakabilirsiniz, bence gayet kullanışlı bir hediye
houseofyilmaz sevaalya evet kahve icen doktorlar icin super hediye bencede. Ben hic gormedim kahve icerken 🙇🏻♀️Ama sizin icin guzel hediye ☺️