kelebek15 merhaba kızlar.bebisleriniz kaç kilo oldu göbekler büyüdü mu artık kaç kilo aldınız.yavastan bebek hareketleri hissedilmeye başladı mi
Basak26 kelebek15 19+6 olduk biz 2 kilo aldım 27 ocakta gitmiştim 17 haftalıkken o zaman 190 gramdı 🤭
kelebek15 Basak26 maşallah iyi gidiyorsunuz.benimki de 18+ 5 de 250gr di.3-3.5 kilo da ben aldım hamile pantalonu na geçtik artık diğerleri olmuyor
Basak26 kelebek15 benimde bazı pantolonlarımın göbek kısmı olmuyor olan 2 taneyi giyiyorum sürekli 🙂 çok göbeğiniz çıktı mı
Dua35 kelebek15 ekmek yememeye çalışıyorum 🥰birde 14 haftaya kadar her seyden tiksindim canım artık alırım gibi kilo
kelebek15 Basak26 son bir 10 gündür dar giyinmeye rağmen hamile olduğum anlaşılıyor gören şaşırıyor birden büyüdü
bebeklerim2 kelebek15 19 haftanın içindeyim 1 kilo aldım bebeğin kilosu ne kadar bilmiyorum detaylı ulturasonu bekliyorum😢
mavis24 kelebek15 19+2 olduk ben 16. Haftamda hissetmeye başladım göbeğim çıkmadı kendim zar zor anlayabiliyorum hamileligimi dışardan bakan biri asla anlamaz bakalım ne zaman büyüyecek 😂
prensimgeliyor @kelebek15 19+2 olduk canım 2 kilo aldım sanırım😀 hareketleri hissedemiyorum henüz öyle