burcumelis ayni durum bende de var herşeyimiz ayni
35 hafta hamile olanlar nası gidiyo😒😒😒 zaman geçmiyor
Yarendeniz sağlıklı olsun da ne bileyim göremiyoruz ya insan kafasında kuruyor
burcumelis 35 .1 hastalığım bebğim göbek ve mide tarafında kasılıp düşürüyor dün doktora gittim erken olmasın diye bir ilaç verdi ve genelleriniz kaç kilo benim 2.460 desi 46 cm
burcumelis ben pek şişmedi şükür ama aşagı ya baskı cok var bu ara bi de bagsur cekiyorum bi kaç gündür 🤦♀️ kasılmalar oluyo 2 gündür salı günü agrım cıktı Biraz agrn olursa gel ddi pazartesi tekrar gdiicem gün vericek ameliyat içn kan alck😏
medosegemira benımde karnım cok büyüfü demek istedim ödem den şişmek deil cok zor oluyor baskı oluyor bende de yere çömünce hele töbe cıkcak gibi
burcumelis bnde öle çömelnce ya
burcumelis doğum pozisyonunu aldı mı bebeğiniz
Caso9 35+3 haftalığız doğum pozisyonu almış 🥰
Caso9 inşallah alır canım daha önünde zaman var sabırla bekle 🥰
Bende 35 haftalığım dip köşe temizliğe giriştim
şuan her yerim ağrıyor :')
Bizde 34+5 haftalık olduk, benim devalt kısıma çok baskı yapıyor artık, sağ tarafıma toplanıp karnımı sertleştirip şişiriyor kocaman ve hala çok hareketli, 37. Haftamızda çatı muayenesi yapılacak ona göre doğum şekli az çok belli olur diye düşünüyorum,
burcumelis aynı bende de durumlar 2 bucuk yalında oğlum var ne uyku var be dinlenme haa bide hala bulantı kusmak 😏
Caso9 evet baya önce aldı
Bende de durumlar farklı değil 20aylik oğlum 35+3olduk kızımı bekliyoruz çok yorucu geçiyor hareketlerim kisitlandi
İkinci gebeligim 2′5 yaşında oglum var 30 haftalıgız ama sanki hwr an dogurcakmışım gbi oglumu41 hftada dogum yaptım enerjim tavandı bunda hiç bişey yapsım yok e çocukta var halıyle yoruluyorum her an orta yerimden çatlıcakmışım gbi😂 ileri haftaları düşünemiyorum