frauz https://prospektus.co/ilac/progestan-200-mg-30-yumusak-kapsul/ Resimde görmüş olduğunuz ilaç vajinal yoldan mı ağızdan mı alınıyor? Doktor vajinal dedi reçete de ağızdan yazıyor şaştım kaldım
iremgun frauz iki türlü de alınabiliyor. Vajinal daha etkili olduğu için vajinal diyor doktorlar genelde. Vajinal alabilirsiniz.
aylininannesi61 frauz iki türlü de kullanabilirsin ağız yoluyla kullanırsan aşırı derecede halsizlik mide bulantısı yapıyor o yüzden gece yatmadan kullan eğer fitil olarak kullanacaksan fark etmiyor o zaman mide bulantısı halsizlik yapmaz
halekmc Ben vajinal olarak kullanıyorum doktorum öyle dedi vajinadan daha çok etkisi oluyormuş birde galiba ağızdan almak yan etki yapıyormuş ilaçta 2 aydır kullanıyorum sorun yok iki yönden de kullanila biliyor yani
enesra026 Her iki türlü de kullanılıyor ağızdan aşırı bulantı kusma baş dönmesi uyku hali yapabiliyormuş doktorun nasıl tavsiye ettiyse o şekilde kullan
Ayred Bende kullanıyorum vajinal yolla daha etkili oluyomus ve yan etkileri olmuyor ağzıdan bir kez aldım bayılacaktım nerdeyse
0znur İki türlü de oluyor. İlaç çok ağır olduğu için Eğer baş dönmen çok olursa vajinadan kullanabilirsin demişti doktorum
Pnrss06 frauz iki sekildede kullanılıyo bana doktorum yan etkisinin az olması icin vajinal fitil olarak kullan dedi öyle kullanıyorum hicbir yan etkisini görmedim
gel_artik_bebegim frauz iki türlü de kullanılıyor ama doktorum bana vajinadan kullan demisti ağızdan alinca bulanti yapıyormuş