d0lunaayy Merhaba kızlar Hiç param yok detaylı ultrason için yaptıramicağım malesef yaptırmayan var mı benim gibi
Gamzekr d0lunaayy devlet hast ücretsiz yapıyor diye biliyorum yaptırmalısınız yolunda gitmeyen bir durum var mı yok mu belli olur
diyhomelif d0lunaayy devlet hastanesi kadın doğuma gidin, takip gerektiren hasta olarak sizi sisteme işlesin. Daha sonra devlet hastanelerinin perinatoloji bölümüne randevu alın ve testinizi yaptırın birçok takipçim bu şekilde yaptırdı 🤞
Esra_80_ diyhomelif bende Ankara şehir hastanesine gidiyorum randevuyu aldım direk o radyoloji bölümün e gidip halledicez dimi ☺️
asslihan d0lunaayy d0lunaayy param olmadığından değil ama bende yaptırmadım açıkçası şuan için çok şükür bi problem de görmedi hiç doktorum içini ferah tut evet yaptırılması daha iyidir ama olacak her türlü olur diye düşünüyorum şuan ben 30. Haftaya girdim doktorum da ultrason konusunda çok iyi inşallah doğumda da bi problem olmadığını görürüm 🙏
sudamlasi Üniversite hastanelerinde yapılıyor lütfen yaptırın çok önemli gebelikte ki en önemli ultrason.