Seldataskirannn Hanımlar bana yardım eder misiniz.. 12 haftalık hamileyim ve ağda yaptırmaya korkuyorum bugün kendim yapayım dedim canım çok acıdı hemen bıraktım sizce ağda yaptırsam birşey olur mu bebeğe zararı olur mu?
Gizem_Cengiz20 Seldataskirannn ben 4 haftalikken yaptırmaya başladım 16 haftalığım ne zararı olabilir ki? Yerleşme suresini de geçmişsiniz korkmayın hatta bu zamana kadar korkudan yaptırmadıysanız yanlış yapmışsınız 😍♥️♥️
Kaderimm Seldataskirannn yok cnm ne zararı olucak kendini kasmamaya çalış sadece kasinca ağrın olabilir
eilik Seldataskirannn Riskli bir durumunuz yoksa yaptırabilirsiniz, tabi doktorunuza da sorun o daha iyi biliyor gebeliğinizi 🥰
Seldataskirannn Gizem_Cengiz20 gerçekten korkudan yaptırmamıştım hamile kalmadan önce hep giderdim gebe kalınca gitmedim ☺️ Ama gidicem teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ❤️
Neumond Seldataskirannn yalan yanlış bil Seldataskirannn bunu söyleyenler nasıl bir kafada anlamıyorum,sen takma rahat ol😌
Seldataskirannn eilik çok şükür yok tabi doktora sormakta da fayda var yarın randevum var sorayım bakalım ne dicek teşekkür ederim ❤️
SenaUysal Seldataskirannn ben hep gittim canım, dojtoruma da sormuştum bir şey olnaz demişti tehlikeli bi gebeliğim de yoktu şükür. Yine sende sor garanti olsun, pazartesi gidersin sorun yok derse😇
Baransmom Doktorunuza sorun ama sanmıyorum bir zararı olacağını. Genelde ilk üç ay ve son bir iki ay tavsiye edilmiyor düşük/erken doğum riski oluşturmasın kasıntılar diye.
Tugbahanim1 Saçma yorumlara takılmayın, sadece aylık değil de 6 haftada bir gibi yaptırmaya çalışın. O da acı duyacağınız için kasılma olmaması adına bir öneri.
Bebiss Seldataskirannn canm ben bastan beri 38 haftaligim hala yapiyorum hicbi zarar yok yapabilirsin
idiloska Seldataskirannn ben epilasyon yaptırıyordum tam da vakti gelmişti, gebeliği öğrendim, doktor gidebilirsin dedi ama gitmedim, önce jilet vs denedim baktım olmadı ağdacıma gittim. Küçük küçük yaptı, alıştıra alıştıra o zaman acımıyor.
Merved91 Seldataskirannn valla bende başından beri yaptırıyorum hiç bi sıkıntı olmadı şükür🙏 Sadece son zamanlar yani 30dan sonra falan dikkatli yapılması gerekiyormuş. Özel bölge daha hasssaslaştığı için deride ağdayı çekerken kanama olursa durdurması zor oluyormuş ince ve hassas bir deri olduğu için.