Melikemurat Merhaba hamiş anneler biz 19+3haftalığız varmı bizimle aynı olan nasıl besleniyorsunuz,kaç kilo aldınız, şikayetleriniz varmı? ♥️🥰🤰
Hatice11 Melikemurat 23+5 haftalığız 2 kilo aldım.Her şeyi yiyorum kararınca, abur cubur da dahil fazla olmamak kaydıyla.Sadece fazla ekmek tüketmiyorum o kadar.😊
Momcans Herseyi yiyorum yemek pek ayirmiyorum sebze de et te yerim fastfoodumu da eksik etmem😅😬 18 haftadayiz 3 kilo aldim daha simdiden bakalim 😅
Umfa 20+1 im sadece 1 kilo aldım , benim gibi olan var mı ve sizce endişe edecek bir durum mu 🤔? İlk hamileliğim.
Anneeoluyorumm 17+4teyiz 1 buçuk kilo aldım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama canım sağlıksız şeyler isteyince de aşırıya kaçmadan yiyorum 😂 sanırım 20.haftadan sonra kilo artışı daha hızlı oluyormuş
Umfa Mucizem- Rahatladım şu an ☺️ normalde de zaten kilo alamıyodum gebelikle de değişen bı şey olmadı
Sfnur 15+5 hiç kilo alamdim henuz 53 53.5 arası gidip geliyorumm canım ne istersede yiyorum ama dikkat etsem iyi olcak mide yanmalarim başladı 🤦🏻♀️