Pamuk1704 Varol123 Maşallah 😁🌸 O atmalar karnımızdaki damarlardan falan kaynaklanıyo canım heralde daha çok erken 16 dan sonra hissederiz bence 👼🏻
Didoo9 Sule00 yalnız olmadığıma sevindim 13+6 yım bende 3 kilo aldım ama göbeğim fena belli bebek değil tabii gazdır o 😔
Didoo9 Pamuk1704 evet ama hızlı kilo alıyorum gibi geliyor 😔 öyle abur cubur hamur işi de yemiyorum ama su içsem yarıyor resmen 🙄
Pamuk1704 Didoo9 Tiroidlerin nasıl canım ?? Yani herseyden ye tabi ama az ye 😇 ilk üç ay bebeğe değil anneye gidermiş kilolar 🤨
Pamuk1704 Sule00 adet olmuyoruz bunun şişkinliği sonra gazın verdiği büyük etki bunlar tabiiki şişiricek 🤗🌸
Varol123 Sule00 sanki bebek hareketi diye algılıyorum çünkü benim ilk gebeliğim secemiyorum ben neyin ne olduğunu
Didoo9 Pamuk1704 tsh ım çok düşük 0.07 endokrinoloji normal dedi ama kiloya sebep oluyor mu bilmiyorum ama en başından beri kabızlık var 3-4 günde bir tuvalete çıkabiliyorum
Pamuk1704 Didoo9 Canım bende de kabızlık var hamile değilkende vardı. Doktora söyledim duphaloc verdi şurup iki üç günde bir onu alıyorum o biraz rahatlatıyo sende al istersen.
Sule00 Varol123 evet aslında çok benziyor ben ilk hamileliğimde 18. Haftada hissetmiştim aynı öyle bi his😊
Tubisanne 13.4 üm ikili test yaptırdım düşük riskli çıktı, belki yarım veya 1 kilo almışımdır gün içinde oynamalar oluyor çünkü. Göbeğim de çıkmadı henüz ama belim kalınlaştı. Pantolonlarımdan anlıyorum
Malidlgz Pamuk1704 valla yüz kiloyum zaten göbeğim vardı ama alt göbeğim şişti çıkmaya baslicam diyor bebişim henüz kilo almadım ikili test yaptırdım ama sonuçlar bir haftaya cikicak göbeğimde önceden de çatlak vardı zaten o yüzden şuan çatlamasını umursamiyorum🤣🤣🙏🏻