merweeilbey1 2prens-annesi karışık bir sistem ama ben özel muayenesine gidiyorum ilhan bey doktorum normal doğum 1000 TL eğer doktorda doğuma girerse 1800 diye biliyorum arkadaşım onda doğum yaptı o böyle bir ücret ödedi
merweeilbey1 Sinemmy zorunlu ozaman 2300 sanırım canım yeni fiyat öyle diye biliyorum hftya kontrolüm var 33 hafta olcam bende doğum ücreti listesini istiycem gittiğimde
Minnosannem12 Sinemmy 1800 doğum canım doktor girerse ama girmez 1000 TL sanırım ama sezeryan hakkında bilgim yok
portakalkeki Minnosannem12 doktor biz istesek de girmiyor mu anlamadım ücretini ödediğimizde Bile ebeler mi doğurtacak
Seda6019 portakalkeki ücretini verince doktor giriyor. İstemezsen devlet sistemi ücretsiz ebeler doğum yaptırıyor canım
Seda6019 Sedaaat 36. Haftadayım. Gecen hafta konuştuk normale karar verdik bu haftada catı muayenesi yapacak. Bir sorun yoksa normal düşünüyoruz. Ama yapamayacağına inanırsan sezaryen olabilirsin dedi
Sedaaat Seda6019 anladım öncesinde randevu alıp gideceğim özel durumdan dolayı devlete gidemiyorum mecburum anlayacağın😒
Seda6019 Sedaaat zaten randevu alman gerekir öncesinde. Sonra yine sıra bekliyorsun tabi 😀 orasıda bir nevi devlet aslında