Hakikitosunpasa Meraba kızlar nasılsınız? 😊 ben sade yoğurt yiyemiyorum onun yerine hazır meyveli yoğurt yesem süt yerine çikolatalı süt icsem bunlar yararlı olurmu icinde süt ve yoğurt var sonuçta diye düşünüyorum. 11. Haftadayım iştahsızım kefir meyveli yoğurt tost soda çubuk kraker gibi şeylerle karnımı doyurmak istiyorum yemeklere karşı uzaklaştım biraz
Gamzeee89 Hakikitosunpasa kefirde olur ama öbürlerinde katkı maddeleri filan olduğu için bilemedim şimdi
esmerrmm Hakikitosunpasa meyve karışımlı ürünlerin saglıksiz oldugunu duymuştum kegirin yogurdun sodanın vesayre ama yinede siz doktorunuza danısip oyle hareket edin derim 🙂
Gmommysboy Hakikitosunpasa dr dan direkt kalsiyum tablet iste bence sonuçta bahsettiğin ürünler ambalajlı işlenmiş ürünler faydadan ziyade zararı olan şekerle şişirilmiş şeyler
Buseyvz Hakikitosunpasa canım onlarda hem çok katkı maddesi var hemde çok şekerli bende süt, kefir vs sevmiyorum ama burnumu kapatıp içiyorum sende öyle yapmalısın onlar yarardan çok zarar malesef
seymabykn Hazır sütü pastörize olanlar al iç, ama yoğurt olarak kendi mayaladığımız yoğurtlar daha faydalı ve daha iyi doktorum kendi mayalayıp ye dedi halen de öyle yapıp yiyorum en azından kendin yapıp da içine meyve doğrayıp yiyebilirsin daha iyi olur 😊
MelSer Hakikitosunpasa bende süt içemiyorum onun yerine evde kendim yoğurt mayalıyorum yemeklerin yanında yiyorum. içine bazen meyve doğrayıp yiyorum bazende yine ev yapımı birazcık çilek reçeli ya da vişne reçeli vs. ekleyerek meyveli yoğurt tadında yiyorum. Hazır meyveli yoğurtlarada meyveli sütlerede güvenmiyorum 👎🏼
Hakikitosunpasa MelSer ev yoğurdunu asla yiyemiyorum anca ayranını içerim çocuk icin mecburuz ama midem kalkıyor kötü hissediyorum
Magnolina Hakikitosunpasa 32. Hafta gebeyim.hastanede yatıyorum doktorum sütü yoğurdu ayranı evden her gün getirtiyor taze yicem hazır yemicem diyor
Magnolina Hakikitosunpasa ikisinde de çok şeker var içindekileri oku hele sutte en az 8 küp şeker vardir boş yere şeker almış olursun yarardan çok zarar olur normal yoğurda meyve doğrayıp yemeye çalışsan onu da yiyemiyorsub süte keçi boynuzu tozu ile yapsan
Hakikitosunpasa Magnolina sütü yine icerimde yoğurdu anca meyveli. Geçmiş olsun neden yatıyorsun bende yattım 17 gün
idiloska Hakikitosunpasa doktor bana pastörize süt ve ev yoğurdu dedi ama ben arada meyveli yoğurt yiyorum.