Ozge0202 16+3 hamileyim bugün meme ucumda soyulma kuruluk var🤦🏻♀️ Önlem olarak ne yapabilirim? Karnıma badem yağı biooil Hindistan ceviz yağı kullanıyorum meme için de kullansam olur mu?
Sedosss2 Ozge0202 badem yağını göbek, alt karın, komple göğüs, bacak üstleri, basen gibi çatlayabilecek her yere sürmek gerekiyor
Ozge0202 Buseyvz şok oldum ya birden öyle görünce😂 vucüdumuzdaki değişimlere yetişemiyoruz. Teşekkürler cevabın için ❣️
-93- Bende 16. Haftamdayım 12. Hafta itibari ile meme kuruluğum başlamıştı bioderma atoderm kullandım anında kesti o soyulma kuruluğu uzun süredir görmüyorum
Ozge0202 Sedosss2 sadece karın bölgesine sürüyordum o da duştan sonra sadece. Bundan sonra ihmal etmicem. Teşekkürle r❣️
Sedosss2 Ozge0202 rica ederim. Bir de badem yağı en güvenli ve en etkilisi diğer hiç bir şeye gerek yok onun kadar uzun süre nemli tutan başka bir ürün yok sabah akşam sürmek bana yeterli geliyor. Ama ileri ki dönemde yeterli olmazsa banyoya koyup lavaboya gittikçe sürmeyi planlıyorum.
0znur Bizde 32. Haftamıza girdik bugün, geçen gün memei görünce şok oldum, kupkuru kabuklanmis. Bakasim bile gelmedi 🙄😅