elif000 Kızlar gelişimi 10 gün kadar önde giden bebek (erkek) erken doğar mı bunun bi etkisi oluyor mu çok merak ediyorum 😅
Buseyvz elif000 etkisi olmaz diye bir şey yok canım ama doğum her zaman adet gününe göre hesaplanıyor bebek erken gelirse ne ala 😂
sumeyye60 elif000 Görümcemin ilk gebeliği boyu da 1.70. 25 kilo aldı hamilelikte. Çocuk son haftalara kadar 3 hafta önde gidiyordu. 40. haftası dolmasına rağmen kanala bile inmedi. Mecbur sezaryen ile doğdu. 3850 gr 🤷🏻♀️
BebegimleYeniHayat_34 elif000 benimde 2 hafta önden gidiyor 33+5 şuan doktor doğum tarihi son tarih 20 Mart verdi ama takılı kalma tarihe çünkü 2 hafta önden gidiyor 34 haftadan sonra bebeğin canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelir dedi 🙈😬
elif000 BebegimleYeniHayat_34 ay ben de 34.deyim sata göre 25 mart görünüyor doğum inşallah 1. hafta falan erken gelir süpriz olur 😂
mmek_2014 Yok canım etkisi olmaz. Benim ilk oglum 3 haftaya yakın öndeydi 41+2de sezaryenle dogdu. İkinci oglumda 2 hafta öndeydi o da 38+5de sezaryenla dogdu. Beklesek o da 41.haftayı bulur diyordu doktorum
YagmurAnnesi elif000 bence etkisi olmuyor çünkü ben ilk hamileliğimde ilk haftalarda 13 temmuz civarı doğum tarihi dediler. sonra her gitmeme tarih değişti gelişimi önce olduğu için 1 temmuza kadar çektiler yani tahmini doğum tarihini.. ama sonuç 15 temmuz doğumlu 😂
Nuray23 elif000 benimde onden gidiyor ama doktor son adet tarihime gore konusuyor hep. Dosyama da hep son adet tarihime gore olan haftami yaziyor ultrasonda 4 5 gun ileride cikarken. O yuzden sanmiyorum
elif000 Nuray23 34deyim biz hiç doğum tarihini konuşmadık bu uygulama sayesinde 25 martta olacağıni biliyorum 😂 bakalim artik bir kac tahmin söyler heralde doktorum
elif000 ebrarecem aslinda birazcik önde gittigi icin kilosundan dolayi sezaryan olur diye korkuyorum ama uyum saglarsa daha iyi olur tabii ki 😅
Maria9 Benimde önden gidiyor ben sordum doktora erken doğum diye bir şey olmaz en fazla biraz iri bir bebek olur dedi 🥰
Buseyvz elif000 gerçekten öyle insan bir yandan hemen doğsun istiyor bir yandan aman kilosu sağlığı yerinde olsun öyle doğsun istiyor çok şükür sizde sonlara gelmişsiniz kavuşmaya az kalmış 🤗 ama en çokta son günler geçmiyor 😂
elif000 Buseyvz evet ever insallah sağlıkla doğsunda bekleriz biz 🥰 ama tabii hem sağlıklı hem bir tık erkem doğsa tadından yenmez gelsin de sevelim artık 😂
mmek_2014 elif000 tam 9 ay 18 günlük dogdu😁 Sezaryen olmasa askerliğini karnımda yapıcaktı neredeyse 😅