Bende 8+5′im 🍇 Bu zamana kadar hiç kusmam olmadı, baş dönmelerim vardı hafif hafif. Sallanıyormuş gibi hissediyordum hep. Sadece bu Cumartesi garip bir şey yaşadım, korktumda biraz açıkçası. Kahvaltı hazırlıyordum, birden her yer benekleşmeye başladı ve nefes alamamaya başladım. Allah’tan eşim evdeydi hemen yanıma geldi. Birkaç saniye sonra görüntü tamamen gitti ve kulaklarımda rahatsız edici bir su sesi vardı, kollarım bacaklarım öyle bir karıncalandı ki hareket ettiremedim. Eşim hemen kucaklayıp koltuğa yatırdı. Bi 10-15 saniye daha aynı şekilde oldum. Sonra yavaş yavaş görüntü geldi ama su sesi hala vardı. Sonra kustum ve su seside gitti. Bu olay beni çok korkuttu, ilk defa olmuştu. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bunun dışında ellerim, ayaklarım ve burnumda üşümelerim oluyor ara ara. Bi de ufaktan aşermelerim başladı 😅 Bi de uykularım asla yetmiyor. Sabah uyandıktan 2-3 saat sonra tekrar uyumak istiyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bende durumlar böyle,sizlerde ne var ne yok? 😊