eymaGne İlk gebeliğim ve ne zaman neye başlamam gerek çatlaklar ve kilo hakkında bilgi edinmek istiyorum tecrübeli annelerden❣️
Elifdilara eymaGne sadece bebek yagi kullanıyorum.ama yapı meselesi catlayacaksan ne kullanırsan kullan çatlıyorsun.birde bol su icmek lazımmış
muhteriz Bende merak ediyorum 14. Haftadayım göğüslerimde kaşıntı oluyor belki çatlama belirtisidir diye düşünüyorum hangi kremi ya da yağı kullanıp memnun kalan var acaba badem yağını duydum ama tüylendirmesinden korkuyorum
25ummu Hamile oldugumu öğrendiğimdn beri kullanyorum ben çatlak olmycak diye sevinirken otuzuncu haftada goguslerim karnım acayip kasinmaya başladı meğer kasinan yerler catlycakmis da onun için kasiniyomus simdi 36 haftalk oldum ne kullandiysam nafile bir haftalikkenden itibaren kullanmadgm krem yag kalmadi catlycak olduktan sonra catlyo doktora sordum tam anlamyla yok etmez zaten sadece azaltr dedi
25ummu eymaGne ne kullandysam etki etmedi en son farmasiden bi krem aldım çatlaklara bile sürüyorum azaltyo yine sağlık ocagndaki doktorum hamileyken kullanmis bana tavsiye etti
Zozi eymaGne cnm benim 15/16 da gogsum kasınmaya basladı hem de cok.17 de lierac basladım.işe yarar mı bılmıyorum.hala çok kaşınıyor
Bebegimbenim eymaGne bugün 34+1 oldum ve karnımda bugün çatlak oluştu bacağımda oluyordu daha önce ama karnımda ilk kez bugün oluştu. Lierac almıştım ama kullanmadım keşke kullansaymışım bugün başladım kullanmaya.
eymaGne Bende yeni hamile kaldım canım en çok bu çatlakları sorun yapıyordunm bende inşallah hepsini deneyeceğim 😍
25ummu Bfa2101 Dr.C.Tuna nın Aynısefa yağı vücut losyonu.Kremi de var adı aynı ben hem vücut losyonu hem kremini kullandım farmasiden