Hatice-31 Kızlar merhaba ben Bugün 11 günlük gonalf 900 den sonra çatlatma iğnesi vuruldum benim gibi bekleyişte olan burda mı hayırlı haberlerle inşallah 🤲🤲
Defnealya_ Hatice-31 bende menopur kullanıyorum dün başladım inşallah ayın 20sinde bende çatlatma iğnesi olcam 🥰 inşallah güzel sonuçlar alırız
anneadayi33 Hatice-31 ben kullandım ve ikinci denemem de hamile kaldım sizde kısa sürede hamile kalırsınız inş
Gpekyk Hatice-31 ben gonal-f ile hamile kaldım şuan 8+2 🤗🤗🤗 inşallah hayırlı haberlerini alırsın çatlatma iğnesinden 15 gün sonra öğrendim 😊
Hatice-31 anneadayi33 inşallah canım benim gonalf ilk denemem daha önce hep klomen aldım çoğu zaman kist oldu olmadı bakalım nasip inşallah 🙏🏻 Allah bize de nasip eder
anneadayi33 Hatice-31 dr dozunu iyi ayarlaması lazım bende ilkinde fazla gelmişti sanırım ikincisinde azalttı ama stres yapma bazı şeyleri zorunluymuş gibi yapmayın rahat olun
Hatice-31 anneadayi33 bilmiyorum canım yaa acaba doktor mu değiştirsem rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻
anneadayi33 Hatice-31 ben değiştirmeyi tavsiye etmiyorum çünkü gittiğin doktor biliyor tanıyor seni dr değiştirirsen sil baştan olacak herşey kaçıncı denemen bu
Deryakar Stres yapmayın bende üç kez gonalf kullandım bu ay son artık tedaviye gitmeyeceğim dediğim ay hamile kaldım. inşallah en kısa zamanda rabbim sizede nasip etsin🤲 bence herşey strese bağlı
Hatice-31 Deryakar bende bu ay da tutmazsa tedaviyi bırakcam artık Allah hayırlısını nasip etsin bekleyince insan umutlanıyor her ay aynı stresi yaşıyorsun bende oluruna bırakcam inşallah bu ay gebe kalırım de gerek kalmaz dua 🤲 eder misiniz
Hatice-31 anneadayi33 gonalf I ilk denemem ama hep klomen ve çatlatma iğnesi 10 ay oldu hemen hemen bakalım inşallah hayırlısı olur 🙏🏻🙏🏻
anneadayi33 Hatice-31 neden o kadar geç kalmış ki iğneye ben iki ay hap kullandım sonra hemen geçti ysş kaç sizin
Hatice-31 anneadayi33 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 nasip Bakalım inşallah bu ay olur