Beyzaylmz7 Korse alacağım ama hangi beden alsam karar veremedim 62 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum sizce s beden mi almalıyım m beden mi çok kararsız kaldım siz hangi bedeni kullaniyorsunuz
Babytmr Beyzaylmz7 ilk hamileliğimde bende 58le hamile kaldım 76yla doğuma gittim normal doğumdu. Doğumdan 10 15 gün sonraki ölçüme göre internetten araştırıp sipariş vermiştim. Her markanın ölçüsü farklı kendi sitesinden dopumdan snraki kalan kiloya göre karar ver bnce
Babytmr Beyzaylmz7 66 kilo falandım sipariş verirken m beden vermiştim başta baya sıkıyodu sonra ister istemez baya bollaşıyo hele korseyle emzir sucuk gibi ıslanıyodu korse
BebegimleYeniHayat_34 Beyzaylmz7 owli markayı tavsiye ederim bakın orda her kiloya göre ayrıntılı gösteriyor ona göre alırsınız
Seda-34 Beyzaylmz7 ben de yamuna korsenin indiriminden almak istedim de müşteri hizmetlerini arayıp beden sordum. Son ayınızda veya doğumdan sonra beden belirlemek lazım yoksa tutmaz sonra alın dediler almadım. Siz kaç aylık hamilesiniz acaba hangi marka korse almayı düşünüyorsunuz
Beyzaylmz7 Seda-34 35+1 marka belirlemedim beden konusunda kararsizim hamile olmadan önce s beden kullanıyordum doğumdan sonra ne olacağını bilemedigim için kararsız kaldım tekrardan s alsam çok mu sıkar yada olmaz mı diye
Seda-34 Beyzaylmz7 36 haftayı doldurduysanız beden tahmini yapılabilir galiba. Yamuna korsenin müşteri hizmetleri 36. Haftadan sonra arayın aldığınız kiloya ölçülerinize göre doğumdan sonraki tahmini ölçülerinizi hesaplayıp beden önerisinde bulunabiliriz demişti