Gamzeee89 Hanımlar nasıl gidiyor hamilelik tetonoz aşısı vuruldunuzmu ayrıntılıya girdinizmi biz 20+4 haftalığız haftaya olucak inşallah bunlar 💙
Sermec27 Gamzeee89 20 haftalık hamıleyım iyi geçiyor buna şükür 22 haftada detaylı ultrason yapılacak inşallah tetonoz olmadı ama bana ebe gerek yok dedi ilk iki dozu ilk gebelikte oldu 2020 mayıs ayında 3 dozu oldum ası olduktan 4 ay sonra hamile kaldıgım için dogumda hazirana denk geldiği için ve aşı da 1 yıl koruduğu için o da mayıs sonuna denk geliyor zaten ebem gerek yok dedi 🥰
ogrencianne35 Gamzeee89 22.haftadayiz tetenoz pazartesi günü olduk geçen cuma detaylı ya girdik 💙 herşey yolunda gidiyor en zoru bel ağrısı ve kuyruk sokumum çok ağrıyor oturup kalkarken çok zorlanıyorum koltuğa oturamıyorum zorlanıyorum baya igne vuruluyorum erken doğum olabilir diye doğum sonuna doğru bu kuyruk sokumu ağrısı olurmuş çünkü
Zeynep_18 Gamzeee89 19+1 olduk bugün tetanoz aşısı vuruldum biraz keyifsizim😒 şükür ama iyi geçiyor oğluşumla günlerim💙☺️
Hatice11 Gamzeee89 Tetatoz son dozumu vuruldum 20. Haftamda toplam 5 doz falan vuruldum ilk gebeligimle beraber ve birdaha hayatım boyunca olmayacağım bütün dozları oldugum icin,ayrıntılı ultrasona 21. Haftamızda girdik suan 23+5 haftalığız cok şükür herşey güzel ilerliyor oğlumla 😌💐
Prensannesii38 Sermec27 bebegın kac aylık canım bende aynı sen gibiyim oglum 9 aylık olcak 22 haftalık hamileyim banada 3. Dozu vurucaklar
Gamzeee89 Sermec27 hımm aynen canım aşı da süre kısa oldugu zaman yapmıyorlar biz baya ara werdik 7 yaşında kızım ikinciye hamileyim ☺️
Sermec27 Gamzeee89 bizim arası kısa ondan yapılmadı ama bir dahaki gebelikte kalan 2 dozu olcam inşallah 🤲 🥰
Gamzeee89 Sermec27 nedeni neydi peki canım o en güzel yerde şefaatçi olucak sana şimdi cinsiyeti nedir
Prensannesii38 Sermec27 cok uzuldum canım kusura bakma bilmiyordum Rabbım cennette kavuatursun dogacak evladına omur versin ınsallah
Gamzeee89 ogrencianne35 hımm benim de ilk gebeliğim erken doğum oldu bendede felaket sırt ağrısı war 😓
Birmelekannesi17 ogrencianne35 benimde aynı şekilde ağrılarım var ayağa kalkarken,yatarken zorlanıyorum 😟
Zeynep_18 Gamzeee89 ben saat 9 gibi vuruldum canım uyuyup kalmışım eve geldikten sonra uyandığımda kolumu oynattım biraz sancı var bakalım sonra ne olacak, ben biraz nazlıyım kesin ağrır🙈😁
Sermec27 Gamzeee89 hiç bir sebebi yok canım doktorum dogal ölüm dedi tekrardan oğlum olacak rabbim nasip eder inşallah 🤲
Merveclkbs Ben de 20+5 haftalık hamileyim.Tetenoz aşısını geçen hafta oldım.2 hafta sonra da detaylı organ taraması randevum var.20. Haftada doktora gittiğimizde oğlan 20 cm , 295 gr dı.
Gamzeee89 Merveclkbs oyy maşallah bu sene erkek senesi gibi benimde oğlum olucak kimden duyduysam erkek cinsiyetleri 😀
ebrarecem 22+4 detaylıya girdim sol çentikte damar çıktı dikkat etmem gerekiyormuş. Tetanoz aşımı da oldum ağrı sızı ufacık hissettim. Kız bekliyorum 😇
Gamzeee89 bebekmuhendisi ben haftaya ikisini birden yaptırcam inş detaylı ne kadar sürdü devletdemi yaptırdınız
bebekmuhendisi Gamzeee89 özelde yaptırdım her detaya bakıldı doktor 45 dakika sürer demişti ama bebeğin pozisyonundan dolayı ili defa ara verdik daha uzun sürdü