minikcivcivim kardelen214 kuzum burdan da herkes görüyor ya keşke gelse 😕 çok yoruldum adım attikca kasigim ağrıdı zor eve attim kendimi 2 tane test aldım canim eşime hediye aldım kendine de al dedi ama almadım zaten harcadım onu da 😅 ne yapıyorsun sen balim nasılsın ovulasyona devam ediyor musun
midekoruyucu Şuan kendimi kulağıma bardak dayamış meraklı komşu gibi hissettim 😂 kızlar kusura bakmayın napim 😂 çok meraklıyım
iremgun minikcivcivim sabah ilk idrarla tekrar mı yapsanız? Özel bir konuşmaymış ama testinizi görünce yazmadan edemedim bekleyen bilir😊 sanki çok çok hafif çizgi var gibi ilk idrarla tekrar yapın diye onyğzden dedim inşallah vardır🤲
NefesDeniz Ay valla bende girdim okudum başlığı gördüğüm halde merak ettim acaba ne konuşuyor ki kızlar diye 😂 Sanırım hamilelik yok henüz Allahım inşallah en kısa sürede isteyen dileyen herkese nasip etsin bir an evvel sizlere inşallaahhh🙏🏻
minikcivcivim NefesDeniz âmin inşallah 🌸 önemli değil bu özel mesajlaşma gelmedikçe böyle olucak sanırım 😊 ya bilmiyorum ki test yapmaya da korkuyorum 😕
minikcivcivim iremgun 😊😊yok canim bugün yaptım sıvı alimim baya vardı hatta. Çatlama iğnesi oldum 10cu gün çıkar mı diye yapmak istedim bakalım bir sonraki testi cumartesi yapicam artık hayırlısı ile çıkar inşallah 🙏 teşekkür ederim evet beklemesi gerçekten çok zor Siz hamile misiniz
Zln2152 minikcivcivim özel mesajlaşma var hanım efendi istediğiniz kişinin profiline tıklayıp x kişisine mesaj gönder seçeceğine tıklayınca sadece ikiniz görüyor olacaksınız mesajı
iremgun minikcivcivim o zaman cumartesi ilk idrarla yapın inşallah vardır🤲inşallah gördüğüm çizgi daha da koyulaşır güzel haberi alırsınız❤🤲 Evet şimdi hamileyim çok şükür, rabbim size de aratmadan nasip etsin🌸
minikcivcivim iremgun âmin inşallah 🌸 allah razı olsun canim teşekkür ederim 🙏 rabbim sizede sağlıcakla bebisinizi nasip etsin inşallah 🌸