dilaradurmazz Arkadaşlar doktorumla genel anestezi kararı aldım ama sonrasında kahve falan icmek gerekiyor mu sonrası için hastaneye yiyecek olarak ne goturdunuz veya bilgisi olan varsa çok sevinirim
neslihann87 dilaradurmazz 5 ay önce genel anesteziyle doğum yaptım kahve içtim kompostoda alabilirsiniz
kelebek15 dilaradurmazz ilk doğumum genel oldu.doguma dair hatırladığım hicbir şey yok sadece ameliyathaneye getirildiğimi hatırlıyorum gerisi yok😊gözümü hastane odasında açtım bulanın gözlerle etrafimdakilerin bebeğimi kulaklarında severken gördüm bir iki dakikaya tamamen ayıldım çok da rahattı 2. de öyle olsun diyorum nasip.bir iki saat haliyle ameliyatlisin ama o gece yavaş yavaş kalkip koridorda annemin kolunda yürümeye başladım.
dilaradurmazz neslihann87 çok teşekkür ederim yani genel anestezi sonrası da kahve öneriliyor peki uyanmaniz çok zoru oldu mu ağrı çok mu oldu uyanırken
neslihann87 dilaradurmazz daha önce rahim ameliyatı olmuştum onda hiç zorlanmamıştım ama doğumda çok zorlandım ağrı oldu bende ama uzun sürmedi tam tersi olanlarda var çok rahat geçirenlerde galba kişiden kişiye değişiyo canım yani olumsuz düşünme
bebekmuhendisi Benim ilk doğumum genel anesteziyle oldu uyandım bebeğimi emzirdim hemen aynı gün ayaklandım hastaneye iki takım götürmüştüm kendim için bir gece kalıp çıktık evimize bir sorun yaşamadım ilk günler öksürme falan olunca dikiş yeriniz biraz açıyor
dilaradurmazz bebekmuhendisi çok teşekkür ederim canim peki kahve falan götürdünuz mu genel anestezi de gerek var mi
bebekmuhendisi dilaradurmazz ben sancılarımdan dolayı gitmiştim canım su falan gelme olayı olmadı ya da randevulu bir doğum gece gittim tok olduğum için genel anestezi uygun dediler bende kabul ettim doğumdan sonra içtim sanırm hastane kantininden alıp tam hatırlamıyorum onu birde boza mamipover içeçek süt için koymuştum onları içtim