Dilarasaban Merhaba kızlar size bir sorum var. Detaylı ultrason kaçıncı haftalarda yapılır ? Ve devlette yaptıranlar kaç dakika sürdü memnun kaldınız mı ? Özelde yaptiranlar kaç dakika sürdü ve ne kadar ödeme yaptınız ?
Haticearen Dilarasaban canım 25 dk sürdü özelde yaptirdim.550 ödedim muayene içindeydi 20. Haftada yaptirdim
Nilaylks Dilarasaban devlette yaptırdım 12-13 dakika sürdü ama bebeğimin böbreğine başta normal dedi Sonra büyük dedi pişman oldum özele gitmediğime daha özenli bakılıyormuş özelde
Nuray23 Dilarasaban 20 24 arasi yapiliyor. Ben 21+6da yaptirmstim. 350 tlye yaptirdim . Bebegimin goruntulerinden olusan kisa videolar olan cd verdiler.
Emnemrahf Devlette yaptırdım ultrason muanesi yarım saate yakın sürdü 15 dk normal bilgilendirme yptı gayet memnun kaldım
Figen_Aksu_1 Nuray23 aaaaa hangi doktor acaba bende konyadayim da devlete gidicem güzel bakmazlarsa özele gitmeyi düşünüyorum canım
kader_ozol Dilarasaban 21+1 haftalıkken yaptırdım özel de 400 TL ödedim yarım saat sürmüştü cok keyifliydi verdiğim para gözüme görünmedi hiç 🙈😃
Asya_2402 Dilarasaban Hem devlette hem özelde yaptırdım.Devlette yapan perinatologdu muayene ücreti ile 165 TL ödedim ve yaklaşık 30 dakika sürdü.Özelde yapan radyoloji doktoru idi ve 1 saatten biraz fazla sürdü çünkü 2 kez yarım saat ara ile baktı.350 lira ödedim özelde de.
Basak26 Asya_2402 iki kere yaptırmanın zararı var mı acaba bende başta devlete randevu aldım sonra güzel yorum duymadım özele aldım. Şimdi hem özelde hem devlette randevum var Bi hafta arayla
Himom Melikeelanur canım ben hem özelde yaptırdım hem şehir hastanesinde özeldeki yarım saat 40 dk sürdü devletteki 15 dk falan ama aynı şeyleri söylediler ve çok tatlı bir kadındı devletteki hanımefendi 😊 boşuna 500 lira verdım özelde. Tek karlı yanı renkli ultrason kağıdı verdi bir de dijital fotolarını ve video cdsini onlar hatıra kalacak başka farkı yoktu
Mertimm Dilarasaban Canım ben 19 . Haftada yaptırdım perinatoloji bölümüne yaptırdım devlet hastanesi gayet de ilgililerdi. Yaklaşık bir saat sürdü. Bebek pozisyonu müsait olmadığı için biraz uzun sürdü bizimkisi bence devlete gidip o kadar para dökmeye gerek yok . Devlet imkanları oldukça iyi.☺️
Dilarasaban Mertimm ozellerde fiyatlar almış başını gidiyor inanın üzülüyorum bu duruma. Bende devlette yaptırmayı düşünüyorum gerçi daha var ama yinede bilgi almak istedim ☺️ teşekkür ederim cevabınız için
Asya_2402 Dilarasaban Şöyle örnek vereyim araştırma hastanesinde hocalara sabah muayene olabiliyorsunuz ücretsiz fakat 8 de sistemi açıyorlar limit de 10 kişi imiş pandemiden ötürü sanırım .Hemen doluyor yani ben öğleden sonra ücretli kısmında muayene oluyorum önceden randevumu oluşturup.
vuslat90 Asya_2402 hangi şehirde yaptırdınız bende araştırmada profesore randevu aldım memnun kaldınız mı? Surec nasil isledi kac dakika sürdü nasil davrandılar bilgilendirmeler nasıldı eşinizi aldılar mı yanınızda
Mom8899 Susam1 Kaç haftalık bebeğiniz? ☺️ Detaylı ultrason için Van’a geleceğim sizden bilgi almak istiyorum 18 hafta üzeriyseniz 🙏🏻