Ozlemkose1733 yasemin333 siz mersinlisiniz ozaman benimde eşim mersinli şansımıza burayacıktı tayinimiz
yasemin333 Ozlemkose1733 eşimde ben de Mersin Erdemliden.Ben öğretmenim Urfa’ya atandım eşim de eş durumundan tayin istedi ☺️
Gulsmm Hamileliğimin başlarında Yenişehir hastanesinde Haldun canovaya gittim bikaç muayene çok ilgisizdi forum yaşamda çalışan sağlıkçı arkadaşlarım Sultan hanımı çok önerdiler sonra Sultan hanımla devam ettim şuan 36 haftalık hamileyim ve çok memnunum ilgisinden desteğinden 26. haftadan beri erken doğum riskim vardı şükürler olsun önce Allah sonra Sultan hoca sayesinde bu haftaları görebildik şiddetle tavsiye ederim 😊
Aslhn8992 Forum yaşam sabahları gerçekten hınca hınç dolu oluyor ama ben artık randevuları özellikle öğleden sonra almaya başladım kalabalık olmuyor, doktorda sıramı çok beklemiyorum. forum yaşama giden arkadaşlara tavsiyedir 🤩
Limonumsu [silindi] canım merhaba. Doktor çok önemli kesinlikle fazla ilgi istiyorum diye düşünme. Doğum yapmak çok farklı insan o doğum masasında güvende olduğunu bilmek ister o yüzden eşinle konuş bir şekilde ikna et sonuçta o masaya sen yatacaksın sıkıntıyı sen çekeceksin içine sinmesi lazım her şeyin
Limonumsu Kediannesi123 canım benim arkadaşım 1 hafta önce mersin medikalde doğum yaptı prematüre. Bebek yoğun bakımda su an ve bilgi alamıyorlar ne doktor doğru düzgün bilgi veriyor ne hemşireler sadece süt sağıp getirin her gün demişler günlük sağıp götürüyorlar hiç fotoğrafını dahi göstermemişler bebeklerinin ne durumda olduklarını bile bilmiyorlar ki bende arkadaşımda 112 personeliyiz normalde nakil olduğunda hasta götürüp içeri girip çıkıyoruz şimdi asla bebeği göstermeyi geçtim bilgi bile vermemişler. Biz Tarsus medikaldeki arkadaşlarımızla iletişim kurup öyle bilgi almaya çalışıyoruz araya 3-4 kişi sokarak. Maalesef böyle kötü bir tecrübemiz var 🤷🏼♀️
Kediannesi123 Limonumsu aaaa şaka gibi hangi doktormuş acaba böyle saçma bir şey mi olur 🥺🥺 üzüldüm arkadaşınızın adına inşallah biran önce bebeğine kavuşur
Ayshem Bende city Türkan hanıma gidiyorum çok ilgili kendisi çok memnunum 24 saat ulaşmaimkamı sağlıyor ama hastane ile ilgili bilgim yok onlarıda Bi araştırmak lazım
dml33 Ayshem iyi günler cnm hala türkan hanimami gidiosn nasıl memnunmsn bnm 2. Hamilelik ilk doktor biraz zamlanms galiba degistircem gibidr turkan hanimdn memnunmsn
Limonumsu Kediannesi123 doktorun kim olduğundan emin değilim canım kadın doğum doktorunu biliyorum ama yoğun bakımda yatıran çocuk doktoru kim hatırlayamadım şimdi. İnşallah bir an önce taburcu olur da böyle habersiz kalmazlar diye dua ediyoruz sadece 🤷🏼♀️
Limonumsu dilanalibrk canım kuzenim Ahmet ışıktan da doğum yaptı. Suyu sabah erken saatte geldi suni sancı verdiler açıklığı olsun diye beklediler. Öğlene kadar açılma olmadı. Çok ağrısı var diye spinal yapalım uyuşturalım dediler tamam dedik uyuşturduktan sonra yine baya beklettiler hala 2 cm açıklık olunca sabah suyu gelen kuzenimi akşamüstü sezaryene aldılar ki o süre çok uzun bir süre olduğundan bebek mekonyumunu yuttuğu için 1 hafta küveze aldılar. Ve ben bu şekilde uzun süre bekletip en son sezaryene aldıklarını bir kaç kişiden daha duydum. Doktor araştırmasındayken bunu bilmek istersin diye yazayım dedim.
Kediannesi123 Limonumsu Kadın doğum doktoru kim di yani Bilgi vermemelerinde ki sebep ne olabilir ki çok garip. Amin inşallah canım ya 🙏🏻
Limonumsu Kediannesi123 kadın doğum Nihal hanım olması lazım ama onunla pek bir ilgisi yok işte çocukcunun takip edip bilgi vermesi lazımdı
Kediannesi123 Limonumsu anladım canım oranın yeni doğan yoğun bakımından da çok şüpheliydim zaten göz önünde bulunduracam bunu teşekkür ederim 🙏🏻 Siz haber alabildiniz mi bebeğin durumu ile ilgili
Limonumsu Kediannesi123 ben en son perşembe günü konuştum canım arkadaşla çok bi bilgileri yoktu 2 gündür bir gelişme var mı hiç bilmiyorum