Sblglc Gigy sdece kendini bize birak hersey kontrol altinda olucak ondan sonra bir bakmissin aaa dogurmusum diyceksin dedi sen aglarken biz butun herseyi bitirmis olucaz dedi 😂 ben doktoruma cok guveniyorum bir arkadasim vasitasiyla gitmistim cokta memnunum acil bir durumda ya sakinlestirici yada uyutuyolarmis ama hic anlamiyomussun beni asil dogumdan sonrasi korkutuyo
Sblglc Gigy bide genelden sonra bsey yedirip icirmiyolarmis hemen cunku oksuruk cok fazla oluyomus yani herkeste her belirti ayni olmuyo kimi hic bsey anlamiyo kiminin daha zor ama asil olan dogumdan sonrasi ne sekilde olursa olsun dogum sonrasi daha zor diye dusunuyorum
Gigy Sblglc Allah yar ve yardımcımız olsun🙏 rahatladım birazcık valla 🤭💕sonrası için de onun bize olan muhtaçlığı,bize olan bağlılığını gördükçe elimizden gelen her şeyin zaten en iyisini yaparız, çabalarız diye düşünüyorum,sizin kaç haftalikti
incininannesi Sblglc ben genel olmustjm canım ilk kizimda çok ögürmüstum iyi hatırlıyorum zaten insan kendine gelemiyor tüm gün geceye kadar bişey yemek aklıma bile gelmiyor
Sblglc Gigy 30 haftalik suan ve ilk gebeligim nerdeyse ogrendigimden beri nasil dogurucam ben diye kendime eziyet ettim nedense artık bir rahatlik geldi ☺️
Sblglc Gigy amin insallah☺️ bir an once gecsin bitsin cogu gitti azi kaldi ama sonlara dogru daha da agirlasmaya basladim bide yeni yeni siskinlikler olustu tez zamanda hepimiz sag salim evlatlarimiza kavusalim ☺️
Ebreva minik_kalbim genelde sondayı anesteziden sonra taktır diyorlar ben kızımda acil sezaryena alınmıştım normalden dönüp bayıldıktan sonraydı acısını bılmıyorum ama suan 2.de tırsıyorum bıraz herkes öyle dıyınce 😂
incininannesi minik_kalbim hayır canım korkma kendini rahat bırakırsan acımıyor ben çok korkmuştum panik olmuştum hemşireye taktirmamistim sonra ebe gelip takmıştı hatta ucuna da jel sürmüştü beni lafa tuttu konustururken hop bir anda tamam bitti dedi zaten saniyelik olay ne takarken ne çıkarken ne de sonrasında yanma yaşamadım çok şükür 🤲
Sblglc incininannesi o yuzden genel beni biraz korkuttu en iyisi spinal diye dusundum her hangi bir durumda uyutuyolar en azindan daha mantikli geldi ☺️
incininannesi Sblglc açıkçası bende spinalden korkuyorum benim arkadaşım öyle doğum yapmak istemişti miden bulanirsa şöyle demişler oda kusmus ve genel uyutmuslar ameliytain geri kalanında nerdeyse sabaha kadar bacakları zor açılmıştı korkmuştuk ben o yüzden hiç istemiyorum onu ne bilim ikinciyide genel dusunuyorum
Sblglc incininannesi hakkimizda hayirlisi her dogum seklini her bunye kaldirmiyo kimi cok kolay gecirirken kimi zor oluyo Allah sag salim kavusmayi nasip etsin agrisiz sizisiz ☺️
Sumisalii iki sezeryan oldum bilmiyorum bayilinca taktilarmi odaya geldigimdede yokmusdu 3 sezeryanimi olcam
incininannesi Sblglc aynen öyle canım brni tek zorlayan o öğürme olmuştu sonrasında çok çabuk toparlamistm Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Sumisalii Ikicocukannesi32 hmmm ben bilmiyorumki onceki iki kizimda takildimi odaya geldigimdede yokmusdu