Bebegim0101 Defnem20 hayir cnm gidip kan vermedim 2 3 gun daha beklemeyi dusunuyorum cunku gecen ayda testi pozitif cikti sonra kanamam oldu oyuzden beklicem 2 3 gun,siz giderseniz kan sonucunuzu soylermisiniz rica etsem
Defnem20 Bebegim0101 söylerim canım bende cıktım gidiyorum kan vermeye inş vardır pek umutlu değilim de ama olmasa niye silik cıksın ben hep negatif gördüm misal kuruyordu yan taraf bembeyaz oluyırdu bu öyle değil
Akrepbebek Bebegim0101 aa o zaman canım bi kan ver idrar da silik çıktıysa kanda hemen çıkar hem pıhtılaşma da var bekletme bence bu arada geçmiş olsun canım
Bebegim0101 Akrepbebek cok tesekkur ederim,yani heralde beklicem adet tarihime kadar çünkü dr.adetin gectikten sonra kan testi yaptirmami istemisti.
2melek_annesii Bebegim0101 ahahah var kuzum var ama kan testi yaptır veya 1 tane daha test yap adetin gecti mi
Bebegim0101 2melek_annesii hayir adetim gecmedi cnm daha,gecen ay kimyasal yasadim oyuzden bu ayki adetim nezaman olur emin degildim en gec 15 i gibi olmam lazim.cmtsi tekrar yapmayi dusunuyorum ozamana kadarda biraz daha netlesir diye ümit ediyorum😊
2melek_annesii Bebegim0101 kesinlikle inşallah öyle olur inşallah vardır cnm cumartesi de cıkarsa kesindir
Yenianneadayi2208 Bebegim0101 hayali bir çizgi gördüm bende canım inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏