houseofyilmaz fulakinci amin insallah saglikla alalim kucagimiza 🙏🏻 Ben emre bey ve sebnem hanima gitmistim. Bir turlu icime sinmedi. Normalde hamile kalmadan once doktor degil mi hepsi aynidir farketmez diyordum. Basima gelince anladim. İlk gebeligim ve biraz evhamli endiseli biriyim. Arastirip baska doktora basladim kendi klinigi var. Maddi olarak zorluyor tabii ki de. Ama 100 lira fazla olsun duzgun gecsin gebeligim dedim. Cok sukur asiri otesi memnunum ve haftada iki gormek istiyor doktorum. Ekstra ucret almiyor. Bu zamana kadar her gittigimizde ortalama 1 saat kaldik. Cok ilgili. Basladigim gunden beri hic endiseli ve evhamli degilim. Cok rahat bir gebelik gecirdim cok sukur 🙏🏻
fulakinci houseofyilmaz ne güzel ne mutlu iyi doktora denk gelmişsiniz. Gerçekten bizimde ilk bebeğimiz. Bende yakın diye bu hastaneye başladım umarım doğumumda güzel geçer sağlıkla alırız kucağımıza artık ne diyelim ,🥰🤲🏻
houseofyilmaz Selenay3535 mesela bence 215 lira can hastanesindeki bir doktora gorunmektense ozel klinigi olana gitmek daha mantikli. Tabii ki herkesin kendi tercihi. Hepsi pahali bence. Ulkemizde saglik sektoru cok gelisti cart curt diyorlar ama normal bir doktora bile paran varsa gidebiliyorsun cok uzucu gercekten. Hep iki cocuk isterdim. Simdi dusunuyorum. İlkinde bile cok zorlandik. İkincisi nasil olacak diye 🙇🏻♀️
serenty_123 houseofyilmaz çok haklısınız katılıyorum 2019 da evlat kaybettim yaşadığım acıyı bi ben bi Allahim bilir hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağına gittim ebedeki tavır su bu zamanda iyi cesaret dedi yüzüme insanların ne yaşadığını düşünmeden yapılan tavir şok oldum yani sanki o çekecek derdi sıkıntıyı sağlık cidden çok çökmüş durumda sigortadan randevu almak imkansiz full dolu hep mecbur özel e yöneliyoruz deli paralar ama çocuğa feda olsun diyoruz . Allahim yardımcımiz olsun
mugecelikkol ben çınarlıya gidiyorum onur aldemire ve gayet memnunum tek sorun odalar küçük ama doktorum ve hemşiresi gayet ilgili ve çok anlayışlı. O hastanede bu doktoru tek geçerim çok memnunum ikinci gebeliğim aynı doktorda
Ebrukarayali mugecelikkol memnun olan da var olmayan da malesef.. 2 arkadasm 2 farklı yorum yaptı. O yüzden çok kararsz kaldm
Ebrukarayali Gundan evet malesef hastanedeki tek sorunum bu malesef. Kime gidiyosunuz ben Meltem hanımın hastasıyım
Ozge1708 Gizemkurt35 Ben medifama ya gidiyorum ordaki doktora muayene 100 tl doğum da 4.000 tl sizin neden öyle ki
houseofyilmaz fulakinci amin insallah herkesin dogumu iyi gecer. Saglikla alalim kucagimiza bebeklerimizi. Gerisi onemli degil 🙏🏻
Ogretmenanne35 fulakinci benim daha başındaydı memnun kalmazsam tekrar son aylarda dönerim diye düşündüm 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
houseofyilmaz serenty_123 evet hele o ebeler 🙄🙄🙄 felaket habercisi gibiler. Saglik ocagina gitmiyorum artik ben. En son bebegin kalp atislari zayif senin kilon yuksek haftana gore dedi. Ama ikisi de degildi. Hatta doktoru aradim telasla sacece guldu adam yorum bile yapmadi. İnsanlar nasil konustugunu bile bilmiyor 🙇🏻♀️🙇🏻♀️ saglikla gelsin insallah bebeklerimiz 🙏🏻 Allah herkesin yardimcisi olsun. Bir yola girdik sonucta 🙏🏻
serenty_123 houseofyilmaz aynen katılıyorum banada sen kayıp yasadin haftada bir acile git kalp atışı dinle dedi içimden dedim vursunlar beni Allahim iyilerle karsilastirsin sağlıkla alalım kucağımiza inşallah 🌺🤲
Neseli5 Ozge1708 hastanede doğum yaparken bebeğin kolu kırılmış 🤦♀️bende burda okudum denk geldi de Allah korusun gerçekten, niyetim seni endişelendirmek değil asla yanlış anlama, bilmen hakkındır diye söyledim
Ozge1708 Neseli5 Ay ben hiç duymadm görmedim burda ama. Memnunum ben bi sıkıntı yaşamadık ama bide sezeryan olacağım ben. Kim söylemişti acaba
gmzyildirim Ebrukarayali ben tüp bebek ile hamile kaldım, süreç başladıgından beri onur hocaya gidiyorum cok da memnunum, her an ulaşabiliyoruö, ilgisi ve tavrı cok güzel.