Aysun3401 Anneler kimler 2li tarama testi yaptırdı bebekte herhangi sorun yoksa doktor baktığında yinede yaptırılmalı mı sizce?
EmineYavuzhan1 Aysun3401 Burda bekleyeyim bende haftaya çarşambaya özelden randevu aldım bakalım hayırlısı olsun
Minigimyolda Aysun3401 ben salı günü yaptırdım ense kalınlığı 0.07 çıktı organlarını kontrol etti herşey Yolunda gözüküyor dedi ama yine de yaptrdm gereken bütün testleri yaptrma taraftarym
aylininannesi61 Aysun3401 baktığında bi sorun görmedi ben yine de yaptırdım hatta ikili testin temiz çıkmasına rağmen üçlü testi de yaptırdım
Beyzan Aysun3401 doktor ultason ile baktıktan sonra geriye sadece 1 tüp kan vermek kalıyor. Bence yapılmaması için bir sebep yok. Hele ki dokrorunuz da isterken dinleyin onu bence m
Aysun3401 EmineYavuzhan1 evet benimde haftaya kontrolüm var çok şükür kan uyuşmazlığı genetik rahatsızlık ailemizde de yok doktor da bir problem görmezse inşallah yaptırmayı düşünmüyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim
EmineYavuzhan1 Aysun3401 Bende aynıyım canım ama ilk gebelik herşeyi tam olsun istiyorum o yüzden yaptırıyorum zaten 3lü ve 4lü yaptırmam sadece detaylı ultrasonu beklerim yeterli
Aysun3401 Minigimyolda hayırlısı inşallah bir gidelim bakalım doktorumuz ne söyleyecek hepimiz için rabbim sağlıklı evlatlar versin amin 🤲
Minigimyolda Aysun3401 insallah sizdede bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağımza alalım miniklerimizi inşallah
aylininannesi61 Aysun3401 yaptır yaptır test zamanı geçince insan keşke yaptırsaydım diye pişman olup merak ediyor