sacmalamakizim Esranaurakk ben 11 haftaligim hiç olmadı herkesin farkli canim endiselenecek bir şey yok. 😊
Sarikurt Ben şuan 15.haftamın içindeyim bir kez bile bulantım kusmam olmadı. Sanıyorum buna bağlı olarak aşırı iştahım arttı normalde yemediğim şeyleri bile yemeye başladım😂 5 kilo aldım malesef😂 sadece uyku hali ve ağlamaklı hallerim ve aşermelerim oldu.
Hemsireanne1 Esranaurakk her bünye farklıdır bazıları çok rahat atlatıyor. Bendede 6 haftalıkken hiç bulantı yoktu sürekli uyukluyordum 8.haftalarda bi başladı aman allahım yemek yiyemez hale geldim günlerim zeytin az bir ekmekle geçti 11.haftada hepsi bitti 🥳
diyhomelif Esranaurakk benim 10. Haftada başladı 13 de durdu 16 da tekrar başladı 18 de durdu yani değişir kişiden kişiye oğlum olacak 37deyim
08Baby00 Esranaurakk bende sizin gibiydim 6.haftanın sonunda bir başladı hiçbir şekilde kesilmiyor şuan
Mimii Esranaurakk 17+1 haftalık hamileyim tek bir kez kusmadım başım dönmedi çok uyumak ve göğüslerimin şişmesi dışın da bazen hamile olduğumu unutuyorum 🧿
derinsart Esranaurakk hic gelmeyedebilir geledebilir bana doktorum bulanti kusma 6-9 haftlari arasi baslar 14 de biter demişti🤷🏼♀️cok sükür olmadi bende
Remziye_2121 Esranaurakk bende 6 hafta 3 günlük hamileyim bende her belirti var sendeki belirtiler yine iyi benimkisi berbat