Esranaurakk Biliyorum bu gönderiye şükret daha ne istiyorsun falan yazanlaranız olabilir ama ben gerçekten çok merak ediyorum yani şu an hiçbir belirtim yok ama altı haftalık hamileyim çok uyumak ve göğüslerde hassasiyetten başka bir belirtim yok Benim gibi olan var mı aranızda🌸
Ayseege6156 Esranaurakk ahhh canım bende öyleydim 😅😅 hiç dert etme sen elbet gelecek hepsinin zamanı var 😅 bende 2. Ayımın ortasında başladı bulantılar yerlerde ağlıyordum artık düşün 2 ay kadar sürdü geçti sonra başladı hassasiyetler nefes darlıkları uyukusuzluklar hey heyyy 😅 37+5 deyiz artık doğsada en azından öyle uyumasam diyorum 😅 inşallah senin öyle olmaz
Ates21 Esranaurakk canım ben 16 haftalık hamileyim benim bu zamana kadar hiç bı bulantı olmadı hiç bı belirti yaşamadım çok şükür 🙏 bı nebzede içini rahatlatmak istedim şuan çok yenisin kontrolün ne zman bilmiyorum ama kalp atışını duydugunda rahatlarsın ve herkesde mide bulantısı olacak diye bişey yok
Mavi87 Esranaurakk bazıları böyle oluyor , bazılarıda 5. Haftada başlıyor canım, bünyeden bünyeye değişiyor. Ama 7 , 8 de de başlayan var.
Esranaurakk Ayseege6156 aayy gözüm korktu şuan ya zaten çevremdeki herkes o kadar mide bulantısı çekmiş insanlar ki artık bende mi sorun var diye düşünüyordum 😂😂
Esranaurakk Ates21 çok teşekkür ederim 🌸 evet kalp atışını geçen hafta gördüm 5. Haftaydı ama dinletmedi ufak diye ondan yana içim rahat çok şükür 😍
Esraadem Esranaurakk şanslı bir anne daha 💐💐 17. Haftama kadar kustum 19. Haftamdayım henüz hiç kilo almadım kendim bebek gayet iyi şükür 🙏🏻
Esranaurakk Esraadem Esraadem 5 aya yakın baya çok bir süre Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🌸
Esranaurakk ratatosk Aa ikiz gebelik mi bide baya erken göstermişler kendini minikler ne güzel Allah bağışlasın😍
Gokmer Esranaurakk ben hamile olduğumu 6 haftalıkken öğrendim. Göğüslerim ve koltuk altım aşırı şişti. Kasıklarım çok ağrıdı. Ben adet olacağım sandım halbuki sadece 2 gün gecikmişti. Ayaklarımı üşütüyorum diye kasıklarım ağrıyo sandım. Mide bulantısı falan olmadı ama 8. Haftadan sonra kusmaktan bulantıdan öldüm öldüm dirildim. 2,5 kg verdim. Hatta su bile içemiyordum. Her banyoya girdiğimde o şampuanım kokusuna bile kaç kere kustum. Banyo yapmaktan nefret etmiştim. 10 güne 1 yıkanıyordum. O bulantı kusmayı 2 ay çektim prilan de ilacı çok iyi geldi baya kullandım. Şimdi 38. Haftam bitiyor yine bulantım var ama her zaman kusmuyorum. Son zamanlarda başa dönüyor kusma bulantı.
Esranaurakk Gokmer aay baya zor atlatıyorsunuz anlaşılan sağlıkla kucağımıza alalımda miniklerimizi herşey onlar için 😊 bakalım ben gidişatımı çok merak ediyorum hayırsıyla geçer inşallah daha çok yeniyim
CupCake Esranaurakk bende öyleydim canım , Midem hiç bulanmıyordu , hep korkuyordum neden bulanmıyor işte çocuk gelişmiyor mu falan diye , ama insandan insana değişiyor merak etme , midesi bulanmayan çok var bizler gibi 😇
Esranaurakk CupCake aynı sizin düşündüklerinizi düşünüyorum işte tam da bu😂 sağlıkla gelsinde inşallah
Seyma2861 Esranaurakk genelde belirtiler 8.haftadan ortaya çıkar. Cıkmazsada şanslı gebesin ☺️Ben 8. Haftada bi başladım kusmaya 31.deyim hala 😕
ratatosk Esranaurakk evet biraz teşhirci çıktılar 🤣🤣 çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏
CupCake Esranaurakk bende de kaşık ağrısı çoktu saatlerce geçmiyordu çok fena ☹️ hatta kasıklarım neden bu kadar ağrıypr diyordum hep korkuyordum 😁😁 ilk 3 ay sanırım bütün annelerin en stresli ve korkulu olduğu aylar bence 😇