safiyekuzu Kızlar herkese merhaba adetim 8 gün gecikti dün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı sadece kasıklarda ağrı var normalde 7 gün gecikmeden hemen sonra olurdum. Ama hiç adet belirtim yok başına böyle bir durum gelen var mı?
Blossom safiyekuzu Dış gebelik falan olduğunu sanmıyorum çünkü dış gebelik bile olsa normal gebelik gibi kanda hemen çıkardı. 2.dış gebeliğimi adetime 5 gün varken öğrenmiştim mesela. Prolaktin hormonunuz yükseldiyse o yüzden gecikiyor olabilir. Gebe kalmaya çalışmak stres yapıyor o da prolaktini yükseltebiliyor.
yildizfero01 safiyekuzu bazen hemen çıkmıyor sen dr git allattan baksınlar Allah korusun dis gebelik olmasin
Portakalgeliyor Kadın doğum kontrole git doktora anlat gerekli olan testi yada önlemi alır , allah korusun dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik bunlar çok riskli .. hayırlı haberler alırsın inşallah …
safiyekuzu Portakalgeliyor teşekkür ederim cevabınız için 42.güne kadar normalmiş sağlık ocağı ile görüştüm
gel_artik_bebegim safiyekuzu arkadaş dış gebelik kimyasal gebelik yazmis ama öyle birşey yok olsaydı testte çıkardı zaten regl gecikmesi bence benim de bir kez 10 gün geçti testte çıkmayınca bence acaba geç dollenmemi kanda cikar diye doktora gittim degerim 0. birseydi doktor yumurtan catlamamis ondan reglin gecikmis dedi senin de öyle birseydir belki
Portakalgeliyor gel_artik_bebegim ben doktora gitmesini söyledim senin ve benim bilgimle ne olduğunu ne gittiğini kimse bilemez önemli olan doktor ki yakınımda dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiş bir sürü örnek var önemli olanın bir doktor görüşü olduğunu anltmak istedim orda … iyi akşamlar .
Blossom Dış gebelik normal gebelik süreci gibi ilerler. Nereden çıktı gebelik çıkmayan kişiye dış gebelik demek yahu.