senaack Bugün sarı-şeffaf akıntı gibi bişey geldi ama sıvıydı böyle adet olunca ıslaklık hisseder gibi baya hissettim peçeteyle silinecek kadardı korkmalı mıyım 36 haftalık daha
3prensesannesiii senaack Aynen sarı şeffaf geliyo canım bazılarında sızıntı şeklinde geliyormuş benim öyle olmadı resmen çişimi yapar gibi geldi ama devamlı geliyo kesilmeden
3prensesannesiii senaack Özele gidiyorsan dr ara bi istesen korkma yinede yakında polikinlik felan varsa da suyuna bi baktır
Ayseege6156 senaack akıntı gibiyse o su değildir canım bazen yoğun akıntı oluyor bende de son zamanlarım çok yoğun olmaya başladı satılı şeffaflı ama bu su değil akıntı doktorumla konuştum çünkü üstelik suyunun sarı olabileceğini ilk defa duydum bence sende bi doktoruna sor
3prensesannesiii senaack Benim suyum bi gelmeye başladı sonra hastaneye gidene kadar hiç durmadı hasta bezi koymuştum
Gamzeee89 senaack benim öyle bir iki gün sızıntı şeklinde geldi bende altıma filan kaçırıyorum sanıyordum meğer suyummuş 2 gün sonra birden boşaldı suyum doğumum başladı 34 haftalıkken erken doğum yaptım 😓
CupCake Gamzeee89 bildiğiniz su gibi mi oluyor , benimde böyle akıntı gibi ama çok akışkan beyaz. Bende korkuyorum suyum mu diye , doktor kontrol etti . Enfeksiyon var biraz dedi fitil antibiyotik Falan verdi . 3 gündür ayağa kalktığımda falan geliyor baya ıslatıyor iç çamaşırımı 😕
Ebru555 3gundur aynı dedıgın seyı yasıyorum dun kontrol vardı suyu azalmıs sendr Bı gıt derim canm 35+4haftalık bende
CupCake Ebru555 bende de aynı durum var 3 gündür , kontrolde suyu azalmamıştı , alttan da baktı doktor su değil dedi ama içim rahat değil hala :( sizinki tam olarak nasıl geliyor ? Bir de doktorunuz suyunuz azalınca ne dedi ?
Ebru555 CupCake suyu azalmıs ama suan cok rıks yok bol su ıc dedı ama 15 gunde hep 200 300 grm alırdı 50 grm almıs o kafama takıldı
CupCake Ebru555 36. Haftanın içindesiniz zaten , 37. Haftadan sonra zaten doğum olabiliyor , o yüzden korkmayın , zaten çok kilolu olması da çok çok iyi değil bence , küçük doğan çocuklar daha çabuk gelişiyormuş . Şimdi kaç gr bebişiniz ?
Gamzeee89 Ebru555 kilosunu hiç kafaya takma canım 2kg doğum yaptım hatta eve gelince ağlamiştim ben nasıl bakıcam edicem diye inan normal bebeklere göre gelişimi daha iyi oldu hemde sağlıklı şükürler olsun
Ebru555 Gamzeee89 ınsalah canm ben kilosuna takmıyorum da 2 haftada hıc almaması Baska seyler dusunduruyo 2 hafta onde olan bi bebek olmasa smdı 2 hafta gerı olcakdı dengekendı suan ona sukredıyorum