YaseminBatrk Mustela şampuanın bir sürü modeli var hangisi yeni doğan için kullanılıyor ? Şimdi ebebekte indirim varmış bakıyorum ama pek anlayamadım özellkle ; gentle bebek şampuanı diyor sarı olan o ne oluyor
archmom YaseminBatrk canım yeni dogan için ilk önce köpük sampuan öneriliyor. Konak oluşumuna karsı . Bu risk geçtikten sonra normal mustela sampuan kullanılıyor . İsteğe bağlı .
Bmom YaseminBatrk canım normal sampuanla o sari olan aynı sadece kapaklari farklı aynı ürün köpük var bir de yenidoğan için ben indirimdeyken ikisinden de aldim 😂
YaseminBatrk Epifenomen iki tür varmış o yüzden kafam karıştı , bir köpük şampuan var bir de gentle yazan sarı şampuan var hani köpük şampuanı biliyorum da gentle yazanı anlamadım içerik mi farklı acaba
Esekoldurengunes Ben Mustela konak karşıtı köpük şampuan aldım. Yenidoğanda konak çok oluyormuş, bu sebepten o ürünü almayı uygun gördüm 😊
Esekoldurengunes YaseminBatrk Evet ben 64 liraya almıştım indirimde diye şu an baya uygun fiyatı, kaçırmayın derim 😊
archmom YaseminBatrk aynen canım . Köpük sampuan daha küçük ve basma yeri farklı gentale olan normal saç şampuanı ben onuda aldım çünkü vucut sampuanı olarakta o kullanılıyor 🥰
YaseminBatrk archmom AA süper o zaman , önceliğim köpük şampuan olsun o zaman sonra diğer boy çeşitlerine geçeriz inş teşekkür ederim 🥰