Merve_kucuk Elifiko Bence epidural☺ Allah korusun zaten aksi bişey olursa uyuturlar sizi. Sezaryandan önce ekg falande çekiliyor. Anastezi doktoruylada konuşuyorsun. O daha detaylı bilgi verir sana☺
Selinbam Elifiko ben sezaryen olucam eger doktor bna burakırsa spinal istiycem ilk anına tanık olmak istiyorum ben daa önce 2 kez genel aneztezi aldm uysndıgında salak gbi oluyosınno hisşe bebeğe bakamazsın hemen
MihricanA Elifiko Spinal oldum ameliyat sirasinda cok rahattim sonlara doğru biraz mide bulantısı oluyor o kadar ben bebegimin ilk ağladığını duymak icin spinal sezaryen istedim epidural olursan sonradan daha cok rahat edersin
3Mucizem Benim ilki genel, ikincisi epidural martta da 3.yü olcam yine genel olucam çünkü epiduralde çok heyecanlandım bana yine narkoz vermişlerdi bana göre değil yani😄 ama tavsiye eden memnun olan çok bünye meselesi 😉
Elifiko 3Mucizem işte bende bundan korkuyorum. Peki genel oldugunda ne kadar süre sonra uyanıyorsunuz ve sizden önce bebekmi gidiyor odaya
3Mucizem Her ikisinde de benden yaklaşık 10dk sonra bebek geldi, genel olduğumda hemşirenin desteğiyle emzirdim hafif bi sarhoş gibi oluyor insan çünkü ama epiduralde bilinç açık olduğu için kendim emzirdim.