iremgun çabuk geçiyormuş zaman yaşarken geçmiyor gibi ama geriye dönüp baktığında anlıyorsun.Göğüs pompası almalısın kesinlikle zaten çalışan annesin lazım olacak baby plus almıştım memnunum.2.gün eve geldik süt az geliyor ilk birkaç gün ,duşa girdim duşta göğüslerime dipten uca doğru sıcak suyun altında masaj yaptım sütüm geldi 3.gün mastit oldum pompa sayesinde sağa sağa düzeldi.Küçük kıyafet 1-2 takım alın çabuk büyüyorlar dediler hep aldıklarım az geldi sürekli kirlendiği için doğumdan 1 hafta sonra kıyafet aldım yetmediği için ve 1 ay giydirdim hala giydirsem oluyordu ama yazlığa geçtim çok az da alma fazla da alma.Alttan çıtçıtlı zıbınları küçük alma büyüklerinden al altta bez olduğu için çabuk kısalıyorlar oğlum şuan 6 aylık zıbın giyiyor😅avent emzik aldım tutmadı yine aventin 1 küçük 1 büyük biberonunu aldım onu seviyor bazen sağıyorum uyuduğumda babası içiriyor uzun uyuyabiliyorum biberon al bulunsun.Battaniye çok almıştım işime yaradı onlar da çabuk kirleniyor yine özellikle penye ve müslin olanlar çok kullanışlı.Bez olarak baby turco doğadan ve sleppy bio naturel aldık sleppyi beğenmedim çok kalın geldi baby turcodan çok memnunum pişik yapmadı doğal ve uygun ,ıslak mendili de yine aynısından aldım.Depend aldım paketi açmadım bile hastanede hasta bezi iyi oldu eve geçince de normal pede geçtim zaten.Şampuan losyon krem mustela aldım memnunum.Bepanthol sensiderm kremden aşırı memnunum sivilce isilik tarzı kırmızı döküntüleri geçirdi nemlendirmek için de kullanıyorum.Beşik olarak ne tarz düşünüyorsun bilmiyorum biz tayinci olunca park yatak aldım içine kaliteli bir yatak aldım yataştan memnunum.Emzik emmesini istiyorsan doğduğu gün ver bana verme alışmasın dediler 10-15 gün sonra verdim tutmadı 3 tane emzik denedim yok almıyor.Sormak istediğin başka şeyler varsa sor aklıma gelenleri yazdım 🤗