Shn16 aynen kuzum o yüzden deterjan vs seçimine dikkat etmem gerekiyor. Yani benim makinem hala çalışıyor bilmiyorum bozulmadı 😀 bekarken de tek yaşıyordum o makinem de evlenirken sattık hani ama hala çalışıyordu ve o zaman hep granül kullanıyordum 😊
Biz duvarı desenli boyamayı düşünüyoruz kuzum yani tek bir duvarını dağ falan çizmeyi planlıyoruz bakalım 🙈 bir duvarda düz olacağı için gönderdiğin şeylere bayıldıııımm❤❤ hemen takibe alıp listeme ekliyorum yaptıracağım dayanamam çünkü🙈🙈
Hiç bebeknarabası bakmadım nasıl fiyatları ne alemde sorayım mı korkuyorum şimdi😀 çok incik cincik var ya. Ne düşünüyorsun bilmiyorum ama sanırım sen de ben gibi montessoti yatak yaptıracaksın e bir de diyorum anne yanı alıcaz mecbur. Şimdi o montessori içine örgü korumalık istiyorum çeşit çeşit büyük hayvanlar pofidiklerden istiyorum şu bulut meyve şekilli falan yastık vs de alırım diyorum. Ee zaten battım😀😀😀 duvara gece lambaları var ay, bulut güneş ahşaptan belki görmüşsündür ondan da istiyorum. Yani istiyorum da istiyorum 🙈🙈🙈