iremgun tamam kuzum
senden haber bekliyorum 😊 mobilya icin mi uretici buldun kuzu merak ettim bakaym bende 🙈
bencede en makulu xiaomi , motorala kuzenimde vardi evet gercekten guzel gece gorusu olsun vs ama cok pahali. Xiamioda ayni ozellikler var hatta kayit bile aliyordu yanlsi hatirlamiyorsam tekdez avantaji. Ekrani olmamasi biz telefon yerine evde kullanilmayan tablet vardi ona baglariz diye dusunmustk.
bebek arabasi icinde kuzum mamas papaslar cok iyi ama fiyatlari asiri derecede yukselmis 5-6 bin civarindaydi en son baby mall a ugrayip bakmistik. Kraft in bi modeli vardi o cok hosuma
gitmisti. Bakmaya basladiginda linkini atarm😊 birde bebek oto koltufu, be safe ve maxi cosi en guvelinirler.ben allah kismet ederse 6 ay puset kullanip sonra oto koltuguna gecerm
diye dusunuyorum. Bu iki markada adac testinden iyi puanlarla gecmis uurunelri var. Simdiden böle yazdm uzun uzun aklıma gelenleri🙈 ama hepsini tek tek detaylı sekildedr konusuruz 😅 simdilik ikimizde arastırmalara devam edelim 😅😅 cook alıncak sey var cook😅😅