Zahide94 Merhabalar , 6. Haftaya bugün girdim. Pazartesi 6+3 oluyorum ve kontrolüm var sizce kalp sesini duyabilir miyim? Siz kaçıncı haftalarda duymuştunuz ?
Uysal1628 5+5 seyrek duydum 6. Haftada yani dün biraz daha iyi duydum. Ama alttan ultrasonda. 8. Haftaya kadar yolu var
Zahide94 Uysal1628 Alttan muayenede daha çabuk duyuluyor diye sormuştum. Siz karından mı olmuştunuz muayene
dilaraemral Ben 6+4 haftalık hamileyim pazartesi günü kalp atışını duymaya gideceğiz doktor 7. Haftafa daha net duyulur diye bir hafta bekletti beni
Zeynepoky 6+3te gittim kalp sesi duyamadı hem alttan hem üstten muayenede ben de çok endişeliyim. 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum inanıyorum bu hafta duyulacağına🙏🏻
Uysal1628 Zahide94 yes yolk kesesini ve embriyoyu gösterdi doktorum. Embriyoyu çok anlamasmda yolk kesesini gördüm. Zaten yolk kesesi varsa bebekte var. Kalbini bike gördüm
Zeynepoky Kese görüldü bebek te görüldü inşallahh kalp sesini de duyacağım 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ays0 Zahide94 hiç belli olmaz herkeste farklı sonuçta kuzum belki sen duyarsın ama yine de erken diye düşünerek git duymazsan olumsuz düşünme. Güzel haberlerle gel 😍