Umudunukaybetme-1 Merhaba hamileliğin ilk zamanları çok zorlu geçiyor ilaç içiyorum ama tam anlamıyla kesmiyor ve işyerinde çalışırken beni çok zorluyor aranızda hiç çalışıp da mide bulantısı için rapor alan oldumu rapor veriliyor mu desteğinizi rica ederim.
Birileri Umudunukaybetme-1 ben aldım sürekli çünkü durmadan kusuyordum doktorlar anlayisli o konuda aile hekiminden de aldım bı kaç kez hatta.kendinize eziyet etmeyin alın rapor
Nura6 Umudunukaybetme-1 normalde veriliyor mu bilmiyorum ama çok kötü olduğun zaman sağlık ocağından rica edebilirsin bana oradaki doktorum yardımcı oluyordu rapor konusunda
[silindi] Özel olarak verildiğini sanmıyorum fakat doktoruna birşey yiyemiyorum çok halsizim aç geziyorum mide bulantısından çalışamıyorum biraz istirahat etmek istiyorum diye rica edersen rapor verebilir sonuçta onlardan daha iyi kim anlayabilir bizi :)
RuveydaYasin Birileri ben ağrıdan ölüyorum sabahın 5 in de kalkıp işe gidiyorum diyordum doktor kalkıp bana veremem aslında normal deyip geçiştiriyor zar zor ağlayarak bi kaç defa verdi o da eli titreyerek hadi onu da geçtim şu sıralar kalp çarpıntım var uykusuzluk desen tavan maske taktığımda nefes alamıyorum burnumda zaten sıkıntı var doktora anlattım e bende 32 saat takıyorum maske seninle ben bir miyim şu anda hamile olan benim ama anlayan yok
Birileri RuveydaYasin kıyamam ya 🥺 hamilelik çok farklı olay herkeste farklı oluyor anlayışsizmislar gerçekten. doktor değiştirme şansınız varsa değiştirin hepsi bir olmuyor hamilelere karşı demekki
RuveydaYasin Birileri valla işte kalp doktoruna gittim geçen gün aynısı dedi yorgunum gerçekten artık kendimi anlatacak gücüm kalmadı