Ebrar3435 Kızlar 21 hafta olduk çok şükür ara sıra bebegimin tekmelerini hissediyorum içerde gezdiğini falan . Ama bi kaç gündür karnımı boş gibi hissediyorum görünüş olarak karnım küçülmüş geliyor normal mi sizce bi büyümesi bi küçülmesi
Psa77 Ebrar3435 aynısı bendede oldu. Bugün tam 22 ye girdik ama bikaç gündür hiç durmuyor bizimki masallah🙏🙏 hiç korkma sende☺️😘
haticeD08 Ebrar3435 Biz de 21′i bitirmek üzereyiz ama bazen daha belirgin oluyor karnım ben bunu sindirim olaylarına bağlıyorum. Şiikinlik oluyor sanırım bazen. Ama hareketi baya hissediyorum karnım küçük de olsa büyük de olsa durmuyor 😅
Ftm_17 Bende 21 oldum bazen bende de ortaya öne doğru toplanma oluyo ama galiba kendi yapıyo diye düşünüyorum özellikle sabahları
busraerdalll Ebrar3435 bende 21+3 oldum bir gun iyi hissediyorum bir gün hissetmiyorum bazen karnımın bir tarafında toplanıyor 28. Haftaya kadar normalmis
tavuklupilav Ebrar3435 bugün 21 olduk bizde ve bence sindirim ile alakalı o karnın küçülmesi vs gazdan dolayı bazen çok şiş oluyor iniyor ☺️ Hareketlerini hissediyorum çok şükür gün gün daha da belirginleşiyor 💜