Kara1833 ikincimucizemmmm 🙊🙊 saolun inşallah sağ salim kucagıma almak nasip olur rabbim tüm isteyenlere versin 😍
123melek Kara1833 insan inananamayınca testin bozuk olduğunu düsünüyor hemen 😚 öyle düsünmeyin testler genellikle doğru gösteriyor
Kara1833 Bittercikolata bi kaybım vardı kavuşmaya ramak kala kaybettim inşallah bunu kucagıma alabilirim 🤲🤲 rabbim tüm isteyenlere versin evlat hasreti çektirmesin
Kara1833 blueberyy00 çook saolun bigün bende paylaşabildim sonunda bu haberi darısı isteyenlerin başına olsun🙊🤲
bebisini-bekliyor Kara1833 her saglık ocagında beta yaparlar canım normalde 😊 hatta pandemi diye kadın dogum acili bakmadı bana saglık ocagına gitmiştim 😊
minisinannesiiii Kara1833 Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin salih saliha evlatlardan olsun insallah 🤲❤
MelSer Kara1833 hayrlı olsun 🤗 ilk test yaptığımızdaki heyecan geldi aklıma ☺️ Rabbim yavrularımızı sağlıkla hayrla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻
Kara1833 MelSer amin ya inşallah okadar güzel gelecek ki bu haber eşime benden çok o mutlu olacak ilk çocugumuzu kaybettik piskolojisi bozuktu 🤗🙊
Kara1833 bebisini-bekliyor bilgi için çok teşekkür ederim çok saolun burda paylaşıp destek almak çok güzel duygu🤗